GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Oύτε τον Πανσερραϊκό μπόρεσε να νικήσει ο νέος ΑΟΞ του Στολτίδη! 1-1 στο φιλικό του Σαββάτου! ¨Άφαντος¨ ο Μπίλ, αλλά παραμένει...Πρόεδρος!

Ούτε καν τον Πανσερραίκό δεν μπόρεσε να νικήσει ο νέος ΑΟΞ του Στολίδη, που είναι τουλάχιστον δυο κλάσεις χειρότερος απο τον περσινό...ενώ τ...


Ούτε καν τον Πανσερραίκό δεν μπόρεσε να νικήσει ο νέος ΑΟΞ του Στολίδη, που είναι τουλάχιστον δυο κλάσεις χειρότερος απο τον περσινό...ενώ την ίδια ώρα, ¨άφαντος" παραμένει ο.... Μπιλ...Άφαντος ή άλλος Μπιλ Πάππας, που παραμένει ωστόσο Πρόεδρος της ομάδας, ο ίδιος ωστόσο δηλώνει οτι δεν έχει καμιά σχέση με την ΠΑΕ απο τον Μάρτιο 2021. Και ο Κούγιας όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες, ετοιμάζει νέα αντεπίθεση και μαζεύει νέα ντοκουμέντα...

Και το ποδοσφαιρικό κομμάτι. 

Ασύνδετος και χωρίς κάτι ιδιαίτερο, ο νέος ΑΟΞ του Στολτίδη δεν μπόρεσε ούτε στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό να δείξει "ίχνη" μεγάλης ομάδας που έχει δημιουργηθεί με υψηλούς στόχος.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 και ιδού και το δελτίο τύπου της ομάδας:

Τον 4ο αγώνα προετοιμασίας του έδωσε ο ΑΟ Ξάνθης το απόγευμα του Σαββάτου στο προπονητήριό του, αντιμετωπίζοντας τον Πανσερραϊκό. Οι δύο προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους από αυτό το φιλικό, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους στο τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε από το α’ μέρος. Καλύτερος ο ΑΟΞ στο β’ μέρος που είχε καλές στιγμές με τον Ιμπραΐμι.

Στο 10′ μετά από φάουλ του Πλατέλλα από δεξιά, ο Παπάζογλου πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Καβουσάκη για να γίνει το 1-0. Στο 30ό λεπτό ο Πανσερραϊκός έκανε το 1-1 με τον Ανάκογλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Δρακίδης (Σαββόγλου – Χρυσέλης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης, Ουνγιαλίδης (70′ Πολίμος), Παπάζογλου, Θυμιάνης (46′ Βιθέντε), Τσέλιος (60′ Δημητριάδης Τ.), Πλατέλλας (46′ Μονρόζ), Κρητικός, Διαμαντόπουλος (46′ Ιμπραΐμι).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Δημητρίου, Γιανναράκης, Ζέρης, Φουάσης, Κρητικός, Ανάκογλου, Έππας, Χιχάμ, Τσιμίκας, Κόνσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια