GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα must προϊόντα για την περιποίηση των ματιών

  Περιποίηση ματιών. Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι στη skincare ρουτίνα μας.

 

Περιποίηση ματιών. Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι στη skincare ρουτίνα μας.

Η περιποίηση ματιών απαιτεί εξειδεικευμένα προϊόντα, τα οποία βοηθούν σε όσα μπορεί να αντιμετωπίζει η περιοχή -ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, κουρασμένη όψη κ.ά.

Τα τελευταία δύο χρόνια περάσαμε αρκετές ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μας, καθώς η πανδημία όρισε νέους κανόνες στην καθημερινότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η περιοχή των ματιών να είναι ακόμα πιο επιβαρυμένη.

Για να μπούμε δυναμικά στο κομμάτι της περιποίησης, αυτό το φθινόπωρο αναζητάμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και φυσικά μάς αφορά ό,τι νέο λανσάρισμα κυκλοφορεί.

Η Estée Lauder, ένα brand που έχει ορίσει τη σφραγίδα του στην περιποίηση και το μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια, έρχεται πρώτη να διορθώσει τις βλάβες στην περιοχή των ματιών. Το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Synchronized Multi-Recovery Complex -με τη νέα Τεχνολογία Chronolux™ Power Signal για Ταχεία Ορατή Επανόρθωση και Δύναμη Νεανικής-Αναγέννησης, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία 360° Mesh Matrix που προσφέρει μια ασπίδα προστασίας ενάντια στις μικροκινήσεις- θα γίνει το «μυστικό» σας για φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα.

Εμπνευσμένο από την κρυοθεραπεία, αυτό το μεταλλικό απλικατέρ χαρίζει άμεσα δροσιά στην επιδερμίδα μειώνοντας τη θερμοκρασία της έως και 2°C, ενώ διατηρεί την αίσθηση δροσιάς έως και 5 λεπτά. Η χρήση του δροσερού-μεταλλικού απλικατέρ με την ισχυρή αυτή σύνθεση, βοηθά στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας, μειώνει άμεσα τα πρηξίματα, ενισχύει τη φωτεινότητα και αναζωογονεί το κουρασμένο βλέμμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια