GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αντιδράσεις για ενδεχόμενο lock- down στη Θεσσαλονίκη – Κραυγή απόγνωσης από επαγγελματικούς κλάδους

Κύμα αντιδράσεων προκαλεί το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί lock down στη Θεσσαλονίκη. Επαγγελματίες της εστίασης, των κέντρων διασκέδασης, οδηγοί...


Κύμα αντιδράσεων προκαλεί το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί lock down στη Θεσσαλονίκη. Επαγγελματίες της εστίασης, των κέντρων διασκέδασης, οδηγοί ταξί, ακόμη και ιδιοκτήτες περιπτέρων βρίσκονται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα.

Τόσο οι ιδιοκτήτες, όσο και οι εργαζόμενοι στους παραπάνω χώρους εργασίας, αλλά και των υπόλοιπων επαγγελματικών κλάδων, που πλήττοντα άμεσα από το ενδεχόμενο να απαγορευτεί η κυκλοφορία από τις 01.00 μέχρι τις 06.00, κάνουν λόγο για άλλη μία απόφαση που θα τους αφήσει χωρίς εργασία. Όπως επισημαίνουν, ανάλογα και με το χρονικό διάστημα που θα εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο, τότε ενδεχομένως να μιλάμε για τον θάνατο αρκετών επιχειρήσεων.

«Ακόμη δεν έκλεισαν τα τραύματα από το προηγούμενο lock down και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ακόμη ένα. Πλέον δεν έχουμε άλλα περιθώρια» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σήμερα ο υπουργός υγείας Θανάσης Πλεύρης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αυτή τη ώρα ξεκινάει σύσκεψη με τους αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και δημάρχους. Οι εκτιμήσεις θέλουν να γίνονται συστάσεις προς τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης «να βάλουν πλάτη», ώστε να ενισχυθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού (μόλις 51% έχουν κάνει τις δύο δόσεις και 52% την πρώτη δόση). Το πιο πιθανό είναι προς το παρών να μην εφαρμοστεί κανένα μέτρο. αλλά για λίγες ημέρες ακόμη να παρακολουθειθεί η εξέλιξη της πανδημίας και στη συνέχεια να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια