GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πως να χρησιμοποιείς σωστά το leave-in conditioner

Ξεκινήστε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας με μια επιπλέον δόση ενυδάτωσης και λάμψης.

Σκεφτείτε το: Τα conditioner για τα μαλλιά σας, είναι όπως τα ενυδατικά προϊόντα για το πρόσωπό σας. Ενώ το σαμπουάν είναι το καθαριστικό, το μαλακτικό-conditioner είναι, ας πούμε, μια μάσκα γρήγορης θεραπείας, που ουσιαστικά έχει τη δυνατότητα να εισχωρήσει στην τρίχα και τη ρίζα, προσφέροντας την ενυδάτωση που χρειάζονται τα μαλλιά σας. Και, όπως συμβαίνει με όλες τις ενυδατικές κρέμες, διαθέτουν τρομερά πλεονεκτήματα για την τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής, όπως η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και η βοήθεια του styling για κάθε τύπο τρίχας.

Τα leave-in conditioner, τα οποία ουσιαστικά τα αφήνουμε στα μαλλιά και δεν τα ξεπλένουμε μέχρι να τα ξαναλούσουμε, είναι θαυματουργά προϊόντα -κάτι στο οποίο συμφωνούν κορυφαίοι hair stylists. Είναι το απόλυτο προϊόν και για τις γυναίκες που δεν διαθέτουν αυτά τα επιπλέον 15 λεπτά στο ντους, περιμένοντας να δράσει μια μάσκα μαλλιών.

Όταν πριν λίγο καιρό ξεκίνησα να εφαρμόζω ένα leave-in conditioner στα μαλλιά μου, παρατήρησα ότι τα ένιωσα σχεδόν αμέσως πιο μαλακά -παρά το γεγονός ότι ήμουν σε καθημερινή βάση στην παραλία και εκτεθειμένη σε ηλιακή ακτινοβολία- και πόσο πιο εύκολα μπορούσα να δημιουργήσω το styling που επιθυμούσα. Μερικοί ψεκασμοί από το leave-in conditioner μετά το μπάνιο μου ήταν αρκετοί για να έχω λεία, απαλά και λαμπερά μαλλιά, κάτι που δεν θυμάμαι να έχω ποτέ τα τελευταία καλοκαίρια. Αντιθέτως, ανυπομονούσα να επιστρέψω στην πόλη για να κλείσω άμεσα ραντεβού με τον κομμωτή μου, να κουρέψει τις ατίθασες άκρες μου και να μου προτείνει εντατική θεραπεία λάμψης και αναδόμησης.

Καθώς η αγορά είναι γεμάτη από leave-in conditioners, τα οποία διαθέτουν μεταξύ άλλων και τρομερό άρωμα, στο κολάζ που ακολουθεί επέλεξα τα δικά μου αγαπημένα αλλά και αυτά που προτείνουν κορυφαίοι hair stylists.

Επενδύστε άμεσα σε ένα leave-in conditioner και κάνετε ένα ακόμη δώρο στα μαλλιά σας, στο τριχωτό της κεφαλής σας. Προσωπικά εγγυώμαι ότι από την πρώτη εφαρμογή θα δείτε διαφορά.

OUAI Leave-in Conditioner
BB.Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protective Primer
Elements Renew Leave-in Conditioner της Wella Professionals
Moroccanoil Hydrating Styling Cream
Aveda Nutriplenish Leave-In Conditioner
Photo: Instagram @gisou

Extra Tip: Αν τα μαλλιά σας παραμένουν ατίθασα, μετά το styling, δοκιμάστε να εφαρμόσετε ελάχιστο leave-in conditioner στις άκρες.

Πηγή: bovary.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια