GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οι Kings Riders στο Σουφλί

Το Ελληνικό Τμήμα των Kings Riders Club, επισκέφθηκε σήμερα (02.09.2021) το μεσημέρι την μεταξένια πόλη του Σουφλίου στο πλαίσιο της 11 ης π...


Το Ελληνικό Τμήμα των Kings Riders Club, επισκέφθηκε σήμερα (02.09.2021) το μεσημέρι την μεταξένια πόλη του Σουφλίου στο πλαίσιο της 11 ης πανελλήνιας συνάντησής τους.

Σαράντα και πλέον απαστράπτουσες μηχανές μεγάλου κυβισμού γέμισαν χρώματα την ακριτική μας πόλη. Σε αυτή την συνάντηση συμμετείχαν μοτοσυκλετιστές απ’ όλη την Ελλάδα, την Ιταλία (που ήταν και η τιμώμενη χώρα στην φετινή τους συγκέντρωση), από τα παραρτήματά τους στην Κύπρο και τον Λίβανο και μοτοσυκλετιστές από αντίστοιχες λέσχες της Γαλλίας, Ην. Ουγγαρίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας, Πολωνίας, Αυστρίας κ.α.

Ο Δήμος Σουφλίου σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

“Ήταν τιμή μας που το Σουφλί συμπεριλήφθηκε στο εκδρομικό τους πρόγραμμα. Γι’ αυτό να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο των Kings Riders Club Ελλάδας και μετέπειτα την Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης «οι Αγριάνες», την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σουφλίου (ΛΕ.ΜΟΤ.Ε.Σ.), την Ελληνική Αστυνομία, το Μουσείο Τέχνης Μεταξιού και όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν στην υποδοχή και την ομαλή διεξαγωγή του εν λόγω εκδρομικού προγράμματος.

Είθε αυτή την κίνηση να την μιμηθούν και άλλοι σύλλογοι και το ακριτικό Σουφλί μας να αποτελέσει πόλο έλξης για πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια