GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τέλος του χρόνου η αδειοδότηση για τον εμβολιασμό των παιδιών του Δημοτικού

«Για τα παιδιά του Δημοτικού δεν έχουμε ακόμη αδειοδότηση για εμβολιασμό. Το περιμένουμε τέλος του χρόνου», επεσήμανε ο καθηγητής Φαρμακολογ...


«Για τα παιδιά του Δημοτικού δεν έχουμε ακόμη αδειοδότηση για εμβολιασμό. Το περιμένουμε τέλος του χρόνου», επεσήμανε ο καθηγητής Φαρμακολογίας Αχιλλέας Γραβάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς για το αν πρέπει να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο στα παιδιά, είπε πως «αν δούμε τους επόμενους μήνες ότι το πρόβλημα του εμβολιασμού δεν προχωράει όπως ξεκίνησε, θα πρέπει η Πολιτεία να σκεφτεί πώς θα προχωρήσει».

Παράλληλα, επανέλαβε πως υποχρεωτικός πρέπει να γίνει ο εμβολιασμός πρώτα από όλα, σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ιδιαίτερα στους επαγγελματίες. Ποιους; «Εκπαιδευτικούς, οδηγούς ταξί, οδηγούς λεωφορείων, οδηγούς τρένων», εκφράζοντας πως τα παιδιά να είναι τελευταία στην υποχρεωτικότητα ανάλογα με την πορεία της πανδημίας».

Τέλος, ο καθηγητής έκανε ειδική μνεία στην τρίτη δόση λέγοντας πως «υπάρχει μια σύγχυση αδικαιολόγητη. Γιατί έχουμε δεδομένα από Ισραήλ, Βρετανία και Αμερική».

«Ξεκινάμε με ανοσοκατεσταλμένους. Έχουμε τους υπερήλικες που κι αυτοί δεν απαντούν όπως πρέπει. Είναι και οι υγειονομικοί που πρέπει άμεσα να εμβολιαστούν. Οι υπόλοιποι περιμένουν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια