GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποια παπούτσια κυριαρχούν τη φετινή σεζόν

  Ugly shoes ή αλλιώς άσχημα παπούτσια -πριν 10 χρόνια κανείς στη mainstream μόδα δεν θα φανταζόταν ότι αυτή θα γινόταν μία από τις μεγαλύτε...

 

Φυσικά, ογκώδη αθλητικά αλλά και mules φορέθηκαν φανατικά και στα 90s, όμως τότε η grunge αύρα που χαρακτήριζε τη μόδα δεν τόνιζε τόσο τον μη κολακευτικό χαρακτήρα τους.

Το λανσάρισμα των θρυλικών, πλέον, Triple S sneakers του οίκου Balenciaga το 2016 σηματοδότησε την αρχή του ugly craze.

Αρχικά, θεωρήθηκαν χοντροκομμένα (επειδή βασικά ήταν) αλλά καθώς άλλοι οίκοι αλλά και αθλητικά brands άρχισαν να λανσάρουν παρόμοια μοντέλα, το μάτι τα συνήθισε και τελικά αγαπήθηκαν ακόμη και από τους πιο δύσπιστους.

Έτσι, τα ugly shoes δεν έμοιαζαν τελικά τόσο ugly -αντίθετα, η ασυναγώνιστη άνεση που προσφέρουν είναι εκείνη που τα κρατά ακόμη στην κορυφή των τάσεων.

Το βασικό στοιχείο που έκανε ακόμη και τις ορκισμένες φαν των τακουνιών να υποκύψουν στα chunky shoes είναι ότι είναι βολικά, άνετα στο περπάτημα και μπορούν να φορεθούν για πολλές ώρες.

Οι εποχές που οι γυναίκες έβρισκαν τρόπους να κάνουν τα άβολα ψηλοτάκουνα λίγο πιο υποφερτά έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί -πλέον ένα ζευγάρι κομψά φλατ φοριέται άνετα σε επίσημες περιστάσεις και εντυπωσιάζει.

Φέτος, τα ugly shoes του φθινοπώρου επιστρέφουν ανανεωμένα. Τα slipper shoes, δηλαδή τα εξώφτερνα φλατ φοριούνται στο γραφείο αλλά και τη βόλτα, ενώ τα clogs φέρνουν μια 70s vibes στο ντύσιμο.

Δείτε παρακάτω τα 5 στιλ παπουτσιών που πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν και διαλέξτε το αγαπημένο σας!

Loafers

Ανατομικά παπούτσια

Chunky sandals

Clogs

Slipper shoes

Δεν υπάρχουν σχόλια