GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! Στους «ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ» του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε ο βουλευτής

  Σπύρος Τσιλιγγίρης για να διαψεύσει τα...αδιάψευστα!

 Σπύρος Τσιλιγγίρης για να διαψεύσει τα...αδιάψευστα!

Στους... «εκλεκτούς» του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης (σ.σ. Επί χρόνια...) Κώστα Κανάτα και Αλκμήνη Μουδανίδου, κατέφυγε ο "'άφαντος" βουλευτής της Ν.Δ.  Σπύρος Τσιλιγγίρης για την ανάρτηση της Σούλας Ιακωβίδου οτι "η Ν.Δ. έγιν....Ποτάμι" και ιδού το κείμενο λάσπης που συνέταξε εναντίον μου το ζεύγος με τις συνεχείς απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ! :

«Κι όμως συμβαίνουν και αυτά τα ευτράπελα στην όμορφη πόλη μας

Εκδότης της Ξάνθης δυσφημεί τον βουλευτή της ΝΔ Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη  ότι υιοθετεί τις απόψεις του  πρώην  πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά,  μέσω αναρτήσεων της πρώην γραμματέως του γραφείου του (η κ. Ιακωβίδου έχει αποχωρήσει από το γραφείο του βουλευτή κ. Τσιλιγγίρη ) και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσει εις βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα το φως της δημοσιότητας είδε δημοσίευμα που  αναφέρεται στην τοποθέτηση της κ. Ιακωβίδου Σούλας μέσω ανάρτησής,  όπου δημόσια υιοθετεί  τη θέση που διατύπωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ερωτηθείς για τον χώρο που εκφράζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία στη συνέντευξή του στα “ΝΕΑ”,  όπου υποστήριξε ότι «..με το να μετακινηθούμε σε θέσεις “Ποταμιού” δεν κατακτάμε το “πολιτικό Κέντρο.

Εννοείται πως η κ. Ιακωβίδου έχει κάθε δικαίωμα να τοποθετείται δημόσια και να εκφράζει ελεύθερα την άποψή της, όπως κάθε ελεύθερος πολίτης αυτής της χώρας.

Το να προσπαθούν να δημιουργήσουν όμως λανθασμένες εντυπώσεις με ατυχείς συνειρμούς και ελλιπή ενημέρωση, είναι σίγουρα κάτι που τους χαρακτηρίζει και θα τους χαρακτηρίζει.

Ο «άφαντος» βουλευτής όπως  χαρακτηρίζει τον κ. Τσιλλιγίρη ο  εν λόγω εκδότης , μάλλον είναι συνεχώς παρών και του στοιχειώνει τα όνειρα!  Γι’ αυτό μάλλον και συνεχίζει να ασχολείται ολημερίς και ολονυχτίς μαζί του.  Και ο νοών νοείτω!»

1.Όντως και ο νοών νοείτω γιατί στο Δήμο Ξάνθης δεν έχει ρθεί κανένα χαρτί και η Σούλα Ιακωβίδου δεν έχει επιστρέψει στα καθήκοντά της. Κι όσο για το...μάλλον είναι συνεχώς παρών, σεις είπατε!

2.Μου είναι παντελώς αδιάφορα τα... «όνειρα» που στοιχειώνουν τον «εκλεκτό»  του  Τζικώστα  κ.Σπύρο Τσιλιγγιρη, δηλαδή οι .... πολυτελείς πισίνες του, τα....καφενεία του και όλα τα υπόλοιπα!

3.Η Ελλάδα έχει έναν άξιο ΗΓΕΤΗ και Πρωθυπουργό που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης. Όλα τα υπόλοιπα, αφορούν... «Ποταμίσους» και μη! Και τον Σπύρο Τσιλιγγίρη φυσικά που ο ψηφοφόροι τον ψήφισαν για βουλευτή κι όχι για να λειτουργεί το... ιδιωτικό του ιατρείο  για να "εισπράττει" κι απο την Βουλή αλλά κι απο τον λαό~




Δεν υπάρχουν σχόλια