GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ «ΣΩΣΕΙ» ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ…!

Αν είναι δυνατόν να βγαίνει ένας Δήμαρχος με γνώσεις απόφοιτου… Δημοτικού και να ισχυρίζεται ότι οι εμβολιασμοί στο Δήμο Ξάνθης ξεπέρασαν το...

Αν είναι δυνατόν να βγαίνει ένας Δήμαρχος με γνώσεις απόφοιτου… Δημοτικού και να ισχυρίζεται ότι οι εμβολιασμοί στο Δήμο Ξάνθης ξεπέρασαν το… 70%, προκειμένου να «αποφύγει» τις εγκληματικές ευθύνες του για τα συνεχή λοκ ντάουν στη πόλη της Ξάνθης…!

Ο λόγος για τον Δήμαρχο Τσέπελη φυσικά, που ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ από την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων στο Νομό Ξάνθης αλλά και στο Δήμο εξ’ αιτίας του μπάχαλου και των συνωστισμών στη πόλη λόγω των Γιορτών Π. Πόλης, των… γαμήλιων γλεντιών στο Δροσερό και του γενικού μπάχαλου! Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται η ατιμωρησία του συγκεκριμένου ανθρώπου, όταν όλοι είδαμε τι συνέβη με την συναυλία της Ζουγανέλη στο γήπεδο του ΑΟΞ αλλά και τι μπάχαλο επικρατούσε σε όλες τις γιορτές της Π. Πόλης με τον ένα επάνω στον άλλον!!!

Δεν μπορεί συνεχώς η αγραμματοσύνη να αποτελεί άλλοθι για κάποιον άνθρωπο που δεν διστάζει να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ, να κλείνει τους δρόμους και τα «μάτια» στους συνωστισμούς και να ισχυρίζεται χωρίς κανένα στοιχείο ότι δήθεν οι «εμβολιασμοί στο Δήμο Ξάνθης, είναι πάνω από το… 70%»!

Κύριε εκπρόσωπο του ΕΟΔΥ στη Ξάνθη κ.Σαπουνά, κύριοι του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης να πάρετε θέση… Περιμένουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια