GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κορωνοϊός: Στο κόκκινο πάλι η Ξάνθη από σήμερα τα ξημερώματα!!! Ενας Εισαγγελέας εν...Ελλάδι!!!

Οι Γιορτές Παλιάς Πόλης, τα… «πανηγύρια» και η συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο γήπεδο του ΑΟΞ με την τρομερή κοσμοσυρροή, το 3ήμερο γαμ...


Οι Γιορτές Παλιάς Πόλης, τα… «πανηγύρια» και η συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο γήπεδο του ΑΟΞ με την τρομερή κοσμοσυρροή, το 3ήμερο γαμήλιο του Φερτούν....εκτόξευσαν τα θετικά κρούσματα και έφεραν το μίνι lockdown και τα περιοριστικά μέτρα στην πόλη μας!

*46 κρούσματα χθες στην Ξάνθη, συνολικά, 172 κρούσματα στην ΑΜΘ, τι δήλωσε η καθηγήτρια κ.Παπαευαγγέλου ειδικά για την Ξάνθη!

Ένα μήνα πριν γράφαμε στον «ΜΑΧΗΤΗ» και κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης και τη συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο γήπεδο του ΑΟΞ με την τρομερή κοσμοσυρροή και τους θεατές, κυριολεκτικά, τον έναν πάνω στον άλλο τόσο στις κερκίδες του γηπέδου όσο και μέσα στο τερέν με τους «επισήμους» δίπλα – δίπλα και πολλούς μάλιστα χωρίς μάσκα!...Και φυσικά το 3ήμερο ΓΑΜΗΛΙΟ ΓΛΕΝΤΙ του Χασάν Ογλού Φερτούν στο "κρατίδιο" του Δροσερού...! 


-Τα θετικά κρούσματα κορονοϊού μέρα με τη μέρα άρχισαν να αυξάνουν επικίνδυνα στην Ξάνθη και σε συνδυασμό με το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμών, συνέβη το αναμενόμενο!

-Από χθες η Ξάνθη μπήκε στο «κόκκινο» του επικαιροποιημένου χάρτη της Ελλάδας στο covid19.gov.gr και από σήμερα τα ξημερώματα ισχύει το μίνι lockdown και τα περιοριστικά μέτρα!

Και τώρα να δούμε ποιος θα λογοδοτήσει;;;

Η Πολιτική προστασία του Δήμου Ξάνθης; Το Κέντρο Πολιτισμού και ο Δήμος που οργάνωσαν τις φετινές Γιορτές Π. Πόλης και «έκλειναν» τα μάτια στους συνωστισμούς και στη μη τήρηση των μέτρων; Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης; Διότι τα ίδια έγιναν και με τα Αποκριάτικα γλέντια του Κέντρου Πολιτισμού;;; Ποιός κύριοι Εισαγγελείς;

Συγκεκριμένα:

Ανέβηκε στο covid19.gov.gr ο επικαιροποιημένος επιδημιολογικός χάρτης της Ελλάδας, που αποτυπώνει την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.


Σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου η εβδομαδιαία τάση ήταν «πτωτική», σήμερα η αντίστοιχη τάση είναι «σταθερή», όπως φαίνεται και στον επιδημιολογικό χάρτη.

Τα νέα μέτρα που ισχύουν για την περιοχή από τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/09.:

Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Στατιστικά στοιχεία για την Ξάνθη σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

Ημερομηνία Αναφοράς: 2021-09-21

Εμβολιαστική κάλυψη (τουλαχ.1η δόση): 49.49%* - 49.41%**

Ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί: 44.57%* - 44.79%**

Δείκτης θετικότητας ελέγχων: 1.57%

7-ήμ. ΚΜΟ κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους: 43.0

Εβδομαδιαία τάση: Ανοδική  

Δεν υπάρχουν σχόλια