GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού – Πλημμύρισε η Βόρεια Ελλάδα με εμβολιασμένους στη Βουλγαρία…

Επεκτείνεται  η έρευνα για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στο χώρο της υγείας στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως φαίνεται έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχ...


Τις τελευταίες ημέρες η έρευνα έχει μετατοπιστεί σε άλλο επίπεδο. Ειδικότερα οι αρχές ερευνούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού προερχόμενα από την Βουλγαρία. Τέτοιου είδους πιστοποιητικά φέρεται να διαθέτει ικανός αριθμός προσωπικού σε νοσοκομεία, ιδρύματα και ιδιωτικές κλινικές της Βόρειας Ελλάδας.

Το παράδοξο είναι για ποιο λόγο επέλεξαν αυτοί οι άνθρωποι τη γειτονική χώρα, όταν υπάρχουν εμβολιαστικά κέντρα στις περιοχές τους. Προκειμένου λοιπόν να μην υπάρχουν αμφιβολίες αναμένεται να ακολουθήσει διαδικασία τεστ αντισωμάτων ώστε να διαπιστωθεί η εγκυρότητα αυτών των εμβολίων.

Η ίδια υπηρεσία που ερευνά το συγκεκριμένο περιστατικό έχει αναλάβει και αυτό στον Παλαμά της Καρδίτσας που όπως όλα δείχνουν έχει κάποιες απολήξεις και στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης αλλά και στο «Μαμάτσειο» της Κοζάνης όπου εντοπίστηκαν πλαστά πιστοποιητικά και διαπιστώνεται συγγενική σχέση. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί χρηματική συναλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια