GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ στις τρεις δεξαμενές του Μυρωδάτου! Ήπιαν νερό Ζουρνατζίδου-Γεωργακάκης!

Άφαντος παραμένει ο "ψεκασμένος" δράστης που έσπασε το λουκέτο κι έβαλε πετρέλαιο σε δεξαμενή νερού στο Μυρωδάτου!


Άφαντος παραμένει ο "ψεκασμένος" δράστης που έσπασε το λουκέτο κι έβαλε πετρέλαιο σε δεξαμενή νερού στο Μυρωδάτου!
Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Ντίνα Ζουρνατζίδου αποκάλυψε χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» ότι τα  δείγματα που ήρθαν χθες από  εργαστήριο των  Αθηνών «έδειξαν» ότι το νερό στις δεξαμενές είναι και πάλι απολύτως καθαρό και υγιεινό!

ΚΑΘΑΡΟ νερό πίνουν πλέον από χθες οι κάτοικοι του Οικισμού Μυρωδάτου και από τις 3 δεξαμενές, αφού όπως αποκάλυψε χθες η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Ντίνα Ζουρνατζίδου στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv και στον Πάνο Παπαδόπουλο -και μάλιστα σε... αποκλειστικότητα- αφού μόλις πριν λίγη ώρα είχαν έρθει και τα επίσημα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Αθήνας!

Που έδειξαν ότι «το νερό πλέον ήταν πεντακάθαρο και υγιεινό για τους κατοίκους....», προς ικανοποίηση του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη και φυσικά και της Προέδρου.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε στην εκπομπή  η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Ντίνα Ζουρνατζίδου, πρώτη αυτή και μετά ο αντιδήμαρχος Θανάσης Γεωργακάκης από το Μυρωδάτο, ήπιαν νερό κανονικά από τη βρύση και το ίδιο σύστησε η ίδια σε όλους τους δημότες. «Πίνετε πλέον άφοβα νερό από τις βρύσες σας, είναι πεντακάθαρο...»!

Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία ου Πάνου Παπαδόπουλου με τον Δήμαρχο Αβδήρων  Γιώργο Τσιτιρίδη που είπε ότι, «το νερό αρχικά μύριζε λίγο πετρέλαιο...αλλά μετά το πλύσιμο και την απολύμανση των τριών δεξαμενών οι αναλύσεις που ήρθαν, είχαν δείξει σημαντική βελτίωση, μέχρι φυσικά την χθεσινή που έδειξε ότι «το νερό είναι πεντακάθαρο πλέον και οι κάτοικοι του Μυρωδάτου μπορούν να το καταναλώνουν άφοβα»!

Σημειώνεται ότι μέχρι και την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, οι κάτοικοι μετά από σύσταση ενημέρωση του Δήμου Αβδήρων που μοίρασε εκατοντάδες μπουκαλάκια έπιναν και μαγείρευαν με εμφιαλωμένο νερό.

Από χθες ωστόσο επανήρθαν στην κανονικά.

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ  Ο "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟς" Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Σημειώνεται ότι παρά τις συνεχιζόμενες έρευνες των αστυνομικών αρχών και της Αντιτρομοκρατικής ακόμη δεν έχει βρεθεί ακόμη ο...."ψεκασμένος"  δράστης που έσπασε το λουκέτο κι έριξε το πετρέλαιο μέσα στη δεξαμενή του Μυρωδάτου (συνδέεται με τις άλλες δυο δεξαμενές..), με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον οικισμό που εδώ και πολλές μέρες έπινε και μαγείρευε με εμφιαλωμένο νερό που μοίρασε κατά εκατοντάδες με δαπάνες της η ΔΕΥΑ Αβδήρων.

Πάντως οι έρευνες συνεχίζονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια