GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

 Σας καλούμε στην πεντηκοστή δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία του έτους στην φιλόξενη αίθουσα του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Τοξοτών πο...


 Σας καλούμε στην πεντηκοστή δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία του έτους στην φιλόξενη αίθουσα του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Τοξοτών που θα γίνει σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ.

Την Τετάρτη στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 16:00μμ έως τις 20:30μμ. σας περιμένουμε να αιμοδοτήσετε με ασφάλεια και άνεση.

Παίρνουμε μαζί μας τη μασκούλα μας και την βάζουμε κυρίως μέσα στο χώρο της αίθουσας αιμοληψίας.

– Όσοι έχουν εμβολιαστεί με σκεύασμα Pfizer/BioNTech ή Moderna μπορούν να αιμοδοτήσουν επτά ημέρες μετά από οποιαδήποτε δόση εάν δεν έχουν κάποια συμπτώματα.

-Όσοι έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα AstraZeneca ή Johnson & Johnson μπορούν να αιμοδοτήσουν είκοσι οκτώ ημέρες μετά από οποιαδήποτε δόση εάν δεν έχουν κάποια συμπτώματα.

Τέλος θυμίζουμε και ενημερώνουμε ότι για αυτούς που δεν τους βολεύει να έρθουν σε εξωτερικές αιμοδοσίες η μόνη λύση είναι η προσέλευσή τους στη Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με το πρωινό ωράριο από Δευτέρα έως και Παρασκευή 8:30 με 2, και επίσης κάθε Δευτέρα απόγευμα από τις 17:30 έως τις 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια