GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«ΒΡΗΚΕ» ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ! "ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ" ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΆΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ .... ΣΟΦΙΑ ΨΩΜΑ!

  Αυτό που συμβαίνει με τον Δήμαρχο    Τσέπελη και την αντιπολίτευση, πέραν του κωμικού, έχει και την… τραγικότητα και γραφικότητά του!

 Αυτό που συμβαίνει με τον Δήμαρχο  Τσέπελη και την αντιπολίτευση, πέραν του κωμικού, έχει και την… τραγικότητα και γραφικότητά του!

Και με πιο απλά λόγια, δεν είναι δυνατόν από τη μια  υποτίθεται να του ασκούν σκληρή κριτική και να λένε διάφορα έξω για τα… λαμογιές στο Δήμο και διάφορα κι όταν βρίσκονται μαζί του, να είναι όλο χαρά και… αγάπες!!!

Δυστυχώς αυτό ζούμε και αυτό βλέπουμε σε καθημερινή βάση. Υποτίθεται είναι εναντίον κι από την άλλη όλο… χαρές και πλάκες όταν συναντιούνται κάπου. Και φυσικά δεν είναι δυνατόν  να ρίχνουν λάσπη τα πληρωμένα ΜΜΕ του Τσέπελη σε κάποιους της αντιπολίτευσης κι οι τελευταίοι να μην τολμάνε όχι μόνο να τους αντικρούσουν, αλλά και να τους καταγγείλουν για τις… απευθείας αναθέσεις και την εξαγορά τους!

«Βρήκε» δηλαδή και τα κάνει ο Δήμαρχος Τσέπελης φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να μιλάει για… «ολόσωμα» μα γιό στον Μελισσόπουλο… κι αυτός να είναι μες την καλή χαρά μαζί του!

(σ.σ. Κι ένα ερώτημα στους «4». Ποιος από όλους σας… «ενημέρωσε» τον Τσέπελη για την επίσκεψή σας στο Κολυμβητήριο κι αυτός σας περίμενε με τον…Κανάτα, τον Γουναρίδη, τον Ιγιαννίδη και την Σοφία Ψωμά; ).

Δεν υπάρχουν σχόλια