GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΠΡΟΣ Mέλη ΔΣ ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ               κ. Μούρκα Χρήστο κ. Καμπερόπουλο Γεώργιο κ. Ελευθεριάδη Απόστολο κ. Μπεκήρ Ογλού Σουά κ. Καρά Οσμάν Χ...

ΠΡΟΣ

Mέλη ΔΣ ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ              

κ. Μούρκα Χρήστο

κ. Καμπερόπουλο Γεώργιο

κ. Ελευθεριάδη Απόστολο

κ. Μπεκήρ Ογλού Σουά

κ. Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ

κ. Αμβροσιάδη Παναγιώτη

κ. Παυλίδου Ελισάβετ

κ. Χατζηγεωργίου Ελένη

κ. Μάρη Φώτιο

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/φισσες Δημοτικοί Σύμβουλοι & Μέλη του ΔΣ ΔΕΥΑΞ

Έχοντας ήδη διανύσει 18 μήνες που οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ πραγματοποιούνται με δια περιφοράς συνεδριάσεις, απευθύνομαι σε εσάς για να μοιραστώ μαζί σας τους προβληματισμούς και τις αντιρρήσεις μου, που έχω εκφράσει πολλές φορές και δημόσια και που πιστεύω πως πολλοί από σας τις συμμερίζεστε.


Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μετά τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού η κανονικότητα αρχίζει να αποκαθίσταται. Οι δημόσιες υπηρεσίες δουλεύουν απρόσκοπτα, τα σχολεία το ίδιο, πολλά νομικά πρόσωπα επίσης συνεδριάζουν πλέον δια ζώσης και όπου δεν είναι αυτό δυνατόν γίνονται συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη, όπως γίνονται και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης και στα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα του Δήμου μας.

Σκοτεινή εξαίρεση αποτελεί δυστυχώς η ΔΕΥΑ Ξάνθης, όπου δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια για αποκατάσταση της δημοκρατικής λειτουργίας του ΔΣ.

Στα πλαίσια αυτής της λειτουργίας λαμβάνονται αποφάσεις χωρίς καμία ενημέρωση, καμία διάθεση διαλόγου, ενώ ως μέλη του ΔΣ, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχουμε λάβει αποφάσεις που τελικά κρίθηκαν σε δικαστικές αίθουσες με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους μας.

Σας υπενθυμίζω τον σχετικό φάκελο του Νομικού Συμβούλου της ΔΕΥΑΞ ο οποίος ποτέ δεν συζητήθηκε ποτέ στο ΔΣ, τις αποφάσεις 149/20219, 62/2021, 77/2021 για τις οποίες υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες ενώ ζήτησα επανειλημμένως (εγώ προσωπικά) δεν έλαβα και δεν έχω καμία γνώση επ΄ αυτών και τις οποίες θα ζητήσω πλέον με εισαγγελική παραγγελία.

Αγαπητοί/ές Συνάδελφοι/φισσες

Πότε έβλαψε τη Δημοκρατία η ενημέρωση, η συζήτηση και  η κοινωνική λογοδοσία;

Έχουμε να κρύψουμε κάτι από τους δημότες μας;

Ο ρόλος όλων μας, τον οποίο μας ανέθεσαν οι δημότες και το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, είναι να λαμβάνουμε ηλεκτρονική αλληλογραφία και να ψηφίζουμε με ηλεκτρονική αλληλογραφία;

Στο Δ.Σ. της Τρίτης καλούμαστε να αποφασίσουμε μεταξύ άλλων για μία ακόμη τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος, για την 9η αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2021, για την αποδοχή όρων και προϋποθέσεων δύο επενδυτικών δανείων ύψους 14.519.875,91 ευρώ!!!!!!

Ως μέλος της  Δημοτικής Παράταξης «Ξάνθη για ΌΛΟΥΣ» όπως πολύ καλά γνωρίζετε απέχω συνειδητά από αυτές τις διαδικασίες αφενός γιατί θεωρώ πως οι λόγοι εδώ και πολύ καιρό έχουν εκλείψει και πλέον πρόκειται για εκτροπή και αφετέρου γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να βρεθώ υπόλογος για πράξεις και παραλείψεις ή λανθασμένες αποφάσεις για τις οποίες δεν έχω καμία ενημέρωση και δεν έχουν συζητηθεί ποτέ, στα πλαίσια της λειτουργίας του ΔΣ.

Ξάνθη 27/9/2021

Με εκτίμηση

Θεοφάνης Παπαδάκης

Μέλος Δ.Σ.  Δ.Ε.Υ.Α.  Ξάνθης

Δημοτικός Σύμβουλος

«ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια