GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καβάλα: Ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση η μεγάλη επένδυση αιθυλικής αλκοόλης στην ΒΙ.ΠΕ

  Ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση και τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για την οικονομική διπλωματία και εξωστρέφεια Κώστα Φραγκογιάννη η επέ...

 

Ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση και τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για την οικονομική διπλωματία και εξωστρέφεια Κώστα Φραγκογιάννη η επένδυση της αιθυλικής αλκοόλης στην Καβάλα.

Πρόκειται για επένδυση που θα πραγματοποιηθεί στη βιομηχανική περιοχή Καβάλας, έχει προϋπολογισμό της τάξεως των 35 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει την κατασκευή μονάδας παραγωγής αιθυλικής αλκοόλης γεωργικής προέλευσης (καθαρό οινόπνευμα) με ετήσια δυναμικότητα περίπου 30 εκατομμύρια λίτρα.

Ο επενδυτής είναι Σύρος και 35 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν στην πρώτη φάση του έργου, συνολικά κεφάλαια 100 εκατ. ευρώ σε ορίζοντα δεκαετίας.

Ο κ. Φραγκογιάννης μεταξύ άλλων χαρακτήρισε “γενναία” την απόφαση του πρωθυπουργού με τη μεταρρυθμιστική υποστήριξη του υπουργείου Εξωτερικών, για την αναβάθμιση και τον εκσυχρονισμό της εξωστρέφειας, με ένα νέο Οργανισμό που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια