GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΤΩΡΑ «ΒΟΛΕΥΕΙ» ΚΑΙ ΤΑ...ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ! Γενικός γραμματέας του ΣΔΑΝ με απόφαση Τσέπελη, ο Αλέξανδρος Ράνος, γιος της δικηγόρου του!

  Πρόκειται για τον γιο της Υποψήφιας Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Δέσποινας Χατζηφωτιάδου, κουμπάρας του Ξυνίδη, που ήταν δικηγ...

 

Πρόκειται για τον γιο της Υποψήφιας Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Δέσποινας Χατζηφωτιάδου, κουμπάρας του Ξυνίδη, που ήταν δικηγόρος του Τσέπελη στις δημοτικές εκλογές του 2019

-Φύλακας στη ΔΕΥΑΞ και ο κουρέας αδελφός της Δέσποινας Χατζηφωτιάδου από τον Οκτώβριο 2020!

-ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ  ΑΒΔΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΤΣΕΠΕΛΗ ΣΤΟ ΣΔΑΝ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΡΩΤΑΕΙ Γ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΙΧΟΓΛΟΥ!


Κι όμως τίποτα δεν καταλαβαίνει ο Τσέπελης και με την ιδιότητα όχι μόνο του Δημάρχου Ξάνθης αλλά του Προέδρου του ΣΔΑΝ. Ξάνθης -

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ τους Δημάρχους Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη και Τοπείρου Θωμά Μίχογλου που συμμετέχουν!!!- «βόλεψε» τον γιο της υποψήφιας Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Δέσποινας Χατζηφωτιάδου και δικηγόρο του στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Επιβαρύνοντας τον ΣΔΑΝ συν 50.000 ευρώ περίπου το χρόνο, ενώ στην πραγματικότητα ο Σύνδεσμος δεν χρειάζεται ούτε ειδικό συνεργάτη, ούτε γενικό γραμματέα!! 

Πρόκειται για τον νεαρό (σ.σ. Φαρμακοποιό αν δεν κάνω λάθος...) Αλέξανδρο Ευέλπη Ράνο, που αναλαμβάνει σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου του ΣΔΑΝ Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, γενικός γραμματέας με ιδιαίτερα υψηλή αντιμισθία μάλιστα που ξεπερνάει τα 1.500 ευρώ και θα καθοριστεί με νέα απόφαση του Προέδρου τις επόμενες μέρες και διάρκεια μέχρι τη θητεία του νυν Προέδρου. .

Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος Τσέπελης, αφού αρχικά ΒΟΛΕΨΕ στις 20/10/2020 ως φύλακα στη ΔΕΥΑΞ τον αδελφό της δικηγόρου του στις δημοτικές εκλογές 2019 Σοφίας Χατζηφωτιάδου, που αν δεν κάνουμε λάθος ήταν κουρέας, στις 11 Αυγούστου 2021 με αριθ. Πρωτ. 1313 «βόλεψε» και τον ....γιο της! (σ.σ. Και νάταν και "φτωχοί" οι άνθρωποι...)

Σημειώνω ότι στον ΣΔΑΝ ο Τσέπελης έκανε ειδικό έμμισθο συνεργάτη και τον υποψήφιο βουλευτή του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» και μηχανικό Γιάννη Ιατράκη που κατέβηκε επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιό του και πάλι χωρίς να ρωτήσει τους Γιώργο Τσιτιρίδη (Δήμαρχο Αβδήρων) και Θωμά Μίχογλου  (Δήμαρχο Τοπείρου) τους οποίους έγραψε και πάλι στα υποδήματά του!!!

ΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΨΩΜΑ ΣΤΗΝ «ΕΛΗΑ»

 

Σημειώνω ωστόσο ότι και η δικηγόρος Δέσποινα Χατζηφωτιάδου με τον σύζυγό της φαρμακοποιό Άρη Ράνο και τον γιο τους  - συμπτωματικά κουμπάροι του Ξυνίδη που έχει συνάψει ιδιαίτερα φιλικές και στενές σχέσεις τα τελευταία δυο χρόνια με τον Δήμαρχο Τσέπελη- έδειξαν ευγνωμοσύνη για τον «ευεργέτη τους», παραθέτοντας γεύμα προς τιμή του ιδίου και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Σοφίας Ψωμά στην «ΕΛΗΑ» την περασμένη Δευτέρα, διότι αποκατέστησε τον γιο τους, ο οποίος δεν αποκλείεται να κατέβει και υποψήφιος μαζί του. Και μπράβο του, διότι οι νέοι πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά...

Μάλιστα στο φιλικό και ευχάριστο γεύμα που ακολούθησε, Δήμαρχος Τσέπελης και Σοφία Ψωμά, συμβούλευσαν τον νεαρό Αλέξανδρο Ράνο πως θα ασκεί καλύτερα τα καθήκοντά του ως γενικός γραμματέας στον ΣΔΑΝ! 

Μολονότι  δεν θα έχει ιδιαίτερη δουλειά, για να μην πω οτι δεν θα χρειάζεται καν να ασχολείται....αφού ο Σύνδεσμος έχει ελάχιστο κόσμο!

ΙΔΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΔΑΝ ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΕΠΕΛΗ ΟΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ....Α.Α. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΔΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΟΥΒΑΝΤΖΙΚ!


 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Ν.ΞΑΝΘΗΣ

Ταχ. Δ/νση : 1ο χλμ Ξάνθης-Καβάλας

Τηλ.-FAX : 25410-77891

E-mail : sdanx@otenet.gr

Ξάνθη 11 Αυγούστου 2021

Aριθ.πρωτ. : 1313

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στα γραφεία του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης σήμερα Τετάρτη 11-08-2021 μεταξύ των: Α. Κωνσταντίνου Γιουβαντζίκ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης και Β. Αλέξανδρου Ευέλπη Ράνου του Άρη κατοίκου Ξάνθης

Ο πρώτος συμβαλλόμενος με την προαναφερθείσα ιδιότητά του και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 161 του Ν. 3584/2007, όπως προστέθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 38 του Ν. 3801/2009 και τροποποιήθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 15 του ν.4623/2019, την αριθ. 123/1109/01.07.2021 απόφαση Προέδρου όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1643/Γ΄/22.07.2021 με την οποία προσλαμβάνεται ο δεύτερος συμβαλλόμενος ως Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου και το αριθ. πρωτ. 1309/11.08.2021 Πρωτόκολλο Τοποθέτησης Γενικού Γραμματέα.

Συμφωνήθηκαν και έγιναν αποδεκτά τα εξής:

Η παρούσα σύμβαση κατά το άρθρο 161 του ν. 3584/2007, είναι ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία συνάπτεται η εργασιακή σχέση με τον Σύνδεσμο και αρχίζει η υποχρέωση παροχής εργασίας από 11-08-2021 σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1 – Καθήκοντα

Ο συμβαλλόμενος ασκεί τα καθήκοντα που περιγράφονται στην παρ.6 του άρθρου 161 του Ν. 3584/2007, όπως προστέθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 38 του Ν. 3801/2009 και τροποποιήθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 15 του ν.4623/2019, Συγκεκριμένα: Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου ή του Συνδέσμου έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

α. Υπογράφει τις αποφάσεις χορήγησης αδειών με ή χωρίς αποδοχές και μετακίνησης εκτός έδρας στο εσωτερικό και εξωτερικό των υπαλλήλων του Συνδέσμου.

β. Παρέχει οδηγίες, δίνει κατευθύνσεις και, γενικότερα, συντονίζει τις υπηρεσίες του Συνδέσμου κατά την άσκηση του έργου τους.

γ. Προβαίνει στη μελέτη και εισήγηση μέτρων για τη βελτίωση και προαγωγή των λειτουργιών του Συνδέσμου.

δ. Μεριμνά για την επεξεργασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες των θεμάτων που είναι προς συζήτηση ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εκτελεστικής Επιτροπής σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη ή έχουν ήδη συζητηθεί σε αυτά, καθώς και να τα υποστηρίζει ενώπιον των ανωτέρω οργάνων, εφόσον κρίνεται απαραίτητο από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Εκτελεστικής Επιτροπής.

ε. Παρακολουθεί τη διαδικασία εφαρμογής των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Συνδέσμου.

στ. Μεριμνά για την έγκαιρη ετοιμασία των περιοδικών απολογισμών δράσης του Συνδέσμου σύμφωνα προς τα αντίστοιχα προγράμματα ή τις συγκεκριμένες αποφάσεις και ενημερώνει σχετικά το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εκτελεστική Επιτροπή.

ζ. Μεριμνά για τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικής δράσης των υπηρεσιών του Συνδέσμου, την προσαρμογή της λειτουργίας τους στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και τη βελτίωση της απόδοσης του στελεχικού δυναμικού και των τεχνικών μέσων του Συνδέσμου.

η. Οργανώνει κάθε νέα υπηρεσία που δημιουργείται στον Σύνδεσμο. Ο Πρόεδρος μπορεί, με απόφαση του, και με την επιφύλαξη της παραγράφου 5 του παρόντος, να εκχωρεί και άλλες αρμοδιότητες στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου.

Επίσης, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 161 του Ν. 3584/20075 ο Δήμαρχος ή ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μπορεί με απόφαση του να αναθέτει στον Γενικό Γραμματέα την υπογραφή με εντολή του εγγράφων και πιστοποιητικών, πλην χρηματικών ενταλμάτων.

ΑΡΘΡΟ 2 – Υπηρεσιακή κατάσταση

Ο δεύτερος συμβαλλόμενος ως Γενικός Γραμματέας δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Προέδρου, τον οποίο επικουρεί.

ΑΡΘΡΟ 3 – Αποδοχές

Οι αποδοχές του συμβαλλόμενου, καθορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης και Οικονομίας, σύμφωνα με το άρθρο161 του ν. 3584/2007, όπως κάθε φορά ισχύει.

ΑΡΘΡΟ 4 – Λύση σύμβασης

1. Ο Γενικός Γραμματέας απολύεται με απόφαση του Προέδρου, που δημοσιεύεται σε περίληψη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Ο Γενικός Γραμματέας παύει να ασκεί τα καθήκοντα του και απολύεται αυτοδικαίως όταν ο Πρόεδρος που τον προσέλαβε απολέσει την ιδιότητα του για οποιονδήποτε λόγο.

2. Η απόφαση κοινοποιείται στον ενδιαφερόμενο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη δημοσίευση της. Η λύση της εργασιακής σύμβασης επέρχεται με την κοινοποίηση στον ενδιαφερόμενο της κατά τα ανωτέρω αποφάσεως ή με την παρέλευση άπρακτης της 20ήμερης προθεσμίας, γίνεται δε αζημίως για τον Σύνδεσμο.

3. Στην περίπτωση της έκπτωσης του συμβαλλόμενου ή της αποχώρησης του Προέδρου, η λύση της εργασιακής σχέσης επέρχεται αυτοδικαίως και αζημίως για τον Σύνδεσμο, η δε σχετική πράξη έχει διαπιστωτικό χαρακτήρα.

Το παρόν αφού συντάχθηκε σε δύο αντίγραφα, ένα για κάθε συμβαλλόμενο μέρος, αναγνώστηκε και υπογράφεται από τους συμβαλλόμενους ως εξής:

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

Α/Α

Ο Αντιπρόεδρος

Κωνσταντίνος Γιουβαντζίκ

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Διαχείρισης

Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης

Αλέξανδρος Ευέλπης Ράνος

 

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ  ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΑΞ

 


Δημοτική Επιχείρηση

Ύδρευσης - Αποχέτευσης

Ξάνθης ( ΔΕΥΑΞ )

Ξάνθη 20/10/2020

Αρ. πρωτ. 4281

ΑΠΟΦΑΣΗ αρ. ( 2 )

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης

Έχοντας υπόψη:

1. Την δημόσια πρόσκληση 11/2017 του ΟΑΕΔ και κάθε τροποποίηση αυτής

2. Την απόφαση 116/2020 του Δ.Σ. της Επιχείρησης περί αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της, ενισχύοντας τους κωδικούς έκτακτου προσωπικού για την ένταξη στο πρόγραμμα απασχόλησης 10.000 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67

3. Την αρ.21/20/000072306635/28,08,2020 αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα ανέργων 55-67 της ΔΕΥΑ Ξάνθης

4. Την έγκριση 22/20/000072878469/17,09,2020 του ΟΑΕΔ Ξάνθης για την συμμετοχή της ΔΕΥΑ Ξάνθης στο πρόγραμμα.

5. Τις συστατικές επιστολές του ΟΑΕΔ Ξάνθης, των υποψηφίων που μπορούν να συμμετέχουν.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Σύμφωνα με τ' ανωτέρω συμμετέχουν :

1. Χατζηφωτιάδης Νικόλαος -Φύλακας

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ

Καμαρίδης Ιπποκράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια