GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δυναμική η ανάπτυξη της οικονομίας μας

Η δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας μας δικαιώνει τη μεταρρυθμιστική μας στρατηγική . Αυτό επιβεβαιώνουν στοιχεία, εκθέσεις αξιολόγησης  και ...


Η δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας μας δικαιώνει τη μεταρρυθμιστική μας στρατηγική. Αυτό επιβεβαιώνουν στοιχεία, εκθέσεις αξιολόγησης και κυρίως τα αποτελέσματα που βλέπουν στο εισόδημα, αλλά και στη διαφορά των υποχρεώσεων που πληρώνουν σήμερα, σε σχέση με το παρελθόν, οι πολίτες. 

  Θα αναρωτιέται κανείς, αν αυτές οι επιδόσεις αφορούν λίγους ή κάποιους. Η απάντηση είναι ότι μας αφορούν όλους

  Την ίδια στιγμή η 11η Έκθεση Αξιολόγησης των θεσμών προβαίνει σε σειρά θετικών επισημάνσεων για την ελληνική οικονομία. Ανάμεσα στα άλλα:

Ευρωπαϊκή λύση στο ζήτημα των αυξήσεων των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος

  Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρακτορείο Bloomberg:

Επωφελής η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ

  Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ είναι ένα ακόμα βήμα για την ανάπτυξη της και τη μετεξέλιξή της σε μια ισχυρή περιφερειακή δύναμη στο χώρο της ενέργειαςΜετά την οικονομική της εξυγίανση, τον λειτουργικό της εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της, η ΔΕΗ συγκεντρώνει κεφάλαια ύψους άνω των 2,3 δισ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και του εσόδου από την πώληση του 49% του ΔΕΔΔΗΕ) που θα της επιτρέψουν να προχωρήσει άμεσα σε δύο αναπτυξιακές κινήσεις:

  Με τις κινήσεις αυτές, η ΔΕΗ θα εκσυγχρονιστεί περαιτέρω, θα αυξήσει την παραγωγική της δυνατότητα, θα περιορίσει δραστικά και στο ελάχιστο την εξάρτηση της (και μαζί και της χώρας) από εισαγωγές. Παράλληλα, παράγοντας η ίδια φθηνότερο ρεύμα θα διασφαλίσει χαμηλότερες τιμές για πολίτες και επιχειρήσεις. Και όλα αυτά αντλώντας κεφάλαια από την αγορά, χωρίς να επιβαρυνθούν οι καταναλωτές ή το Κράτος, ως βασικός μέτοχος της ΔΕΗ, ούτε μέσω των τιμολογίων, ούτε μέσω του προϋπολογισμού. Μπαίνει έτσι σε μια νέα «πράσινη» εποχή, διασφαλίζοντας την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και παράγοντας φθηνότερο ρεύμα για καταναλωτές και επιχειρήσεις.

3 στους 4 συμπολίτες μας έχουν αντισώματα απέναντι στον ιό

  Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με όλα τα διαθέσιμα μέσα, ώστε να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν. Αυτό, όμως, όχι μόνον δεν αναιρεί, αλλά αντίθετα αναδεικνύει τη σημασία όσων έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα στο κομμάτι των εμβολιασμών.

  Τα αποτελέσματα αυτά δεν προέκυψαν στην τύχη, δεν ήρθαν δια μαγείας:

  Δουλέψαμε για την επιτυχία αυτή και σήμερα είμαστε ευγνώμονες τόσο για την ανταπόκριση των πολιτών όσο και για το μόχθο όσων πήραν και εξακολουθούν να παίρνουν μέρος στην προσπάθεια του εμβολιασμού.

Ψηφιακά και γρήγορα οι Ιατρικές βεβαιώσεις

  Ψηφιακά, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια, γίνεται πλέον η έκδοση των ιατρικών βεβαιώσεων. Τη νέα υπηρεσία της ΗΔΙΚΑ που παρέχει πλέον ψηφιακά, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια, την έκδοση των ιατρικών βεβαιώσεων, παρουσίασαν ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο υπουργός Υγείας, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ.

  Οι ιατρικές βεβαιώσεις εκδίδονται μέσω του συστήματος της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, την οποία έχουμε επεκτείνει υλοποιώντας την άυλη συνταγογράφησηΟι βεβαιώσεις εμφανίζονται στην εφαρμογή myhealth που αποτελεί πρόπλασμα για τον ψηφιακό ιατρικό φάκελο, ένα οικοδόμημα που θα δούμε να υλοποιείται μέσα στους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια