GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η εμφάνιση του Bill Papas στην Ξάνθη!

  *Γράφει ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης, Δημοσιογράφος, Γενικός Διευθυντής του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων

 


*Γράφει ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης, Δημοσιογράφος, Γενικός Διευθυντής του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων

Το να αγοράζει ένας οικονομικός παράγοντας μία ποδοσφαιρική ΠΑΕ, είναι επιχειρηματική του επιλογή, με μεγάλο ρίσκο, αλλά και με μεγάλες αποδόσεις, εφόσον οι κινήσεις που θα γίνουν εντός και εκτός ομάδας πετύχουν.

Ο Bill Papas, κατά το Ελληνικότερο “Βασίλης Παπαδημητριου”, ομογενής απο την Αυστραλία, με επιχειρηματική ευρύτητα, αποφάσισε να αγοράσει και στην Ελλάδα μία ΠΑΕ, αυτή της Ξάνθης, την οποία διέθετε προς πώληση ο επι 30χρόνια και πλέον ιδιοκτήτης της, Χρήστος Πανόπουλος.

Οι άνθρωποι που του πρότειναν αυτή την επαγγελματική κίνηση, του έδωσαν ομολογουμένως μία… “πολύπαθη νύφη”, αλλά με καλά “προικιά”.

Και ενώ όλοι ανέμεναν – ιδίως οι φίλαθλοι – τον Bill Papas ως τον νέο “Μεσία” για την ομάδα τους, η συνεχώς αναβαλόμενη εμφάνισή του, είτε λόγω Κορονοιού, είτε λόγω άλλων λόγων που δεν αφορούν φυσικά κανέναν, σε συνδυασμό με τη μη άνοδο στην μεγάλη κατηγορία στο… παραπέντε αλλά και με αλλαγές σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο, δημιούργησαν ένα κλίμα ανασφάλειας.

Κακό “επιστέγασμα” όλων, ήταν τα συνεχή δημοσιεύματα απο πηγές ΜΜΕ της Αυστραλίας και όχι μόνο, που έφεραν τον επιχειρηματία Bill Papas, να είναι εμπλεκόμενος σε οικονομικά θέματα που διερευνά η Δικαιοσύνη.

Είτε αλήθεια, είτε ψέματα, το κλίμα δεν ήταν αυτό που θα συσπείρωνε κανέναν φίλαθλο κοντά στην ομάδα.

Διότι είτε το θέλουμε είτε όχι, και οι ομάδες θέλουν τον “ηγέτη” που θα εγγυηθεί στους φιλάθλους το αύριο, την πορεία, την επιτυχία.

Ο Bill Papas, απών δυστυχώς εξ΄αρχής, με αντιπροσώπους που έκαναν ως εντεταλμένοι ότι μπόρεσαν ή όσα τους εξουσιοδότησε, δεν σηματοδότησε κάτι που θα οδηγήσει τους φιλάθλους στο γήπεδο ξανά, παρ’ όλο που η επένδυσή του σε οικονομικό επίπεδο είναι όχι μόνο σημαντική, αλλά αξιοζήλευτη για το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί και φέτος η ομάδα της Ξάνθης.

Η εμφάνισή του στο γήπεδο, επ’ ευκαιρία του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό Β’, ενόψει της ολοκλήρωσης της προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα 2021-2022, τουλάχιστον απέδειξε ότι είναι καταρχήν πρόσωπο ΥΠΑΡΚΤΟ, πρόσωπο που ηγείται της ομάδος, πρόσωπο που γνωρίζοντας ως ιδιοκτήτης και άλλων ομάδων τι σημαίνει ΠΑΕ, εξασφαλίζει το σήμερα αλλά και την προοπτική που διαθέτει το συγκρότημα.

Είναι αλήθεια, ότι η εικόνα στις κερκίδες είναι απογοητευτική. Είτε 100, είτε 200 τα εισιτήρια, αυτό δεν τιμά την ιστορία και την πορεία της ομάδας.

Ο φίλαθλος κόσμος ‘εφυγε απο τα γήπεδα της Ξάνθης, επειδή η παλιά διοίκηση φρόντισε ως ένα βαθμό γι’ αυτό και γιατί η νέα διοίκηση έριξε το βάρος στην εσωτερική ανασύσταση της ΠΑΕ, παραβλέποντας τον παράγοντα φίλαθλο, που είναι ο 12ος παίχτης σε κάθε αγώνα.

Το σημερινό κάλεσμα – αυτοπροσώπως – του Bill Papas, είναι η αρχή που πρέπει να πατήσουν γερά τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ και να κινητοποιήσουν τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης.

Οι Ξανθιώτες είναι φιλότιμοι, είναι φίλοι του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, όταν τους προσεγγίσεις με εντιμότητα, πρόσωπο με πρόσωπο, χωρίς αντ’ αυτού, χωρίς φίλτρα, χωρίς μεσάζοντες!

Ο Ξανθιώτης φίλαθλος θέλει να ξέρει ποιος, που και πότε θα οδηγήσει την Ξάνθη στη νέα πορεία της!

Και αυτός είναι ο Bill Papas, που πρέπει να  “ενσωματωθεί” με την κοινωνία, να περπατήσει στους δρόμους της, στα σοκάκια της, στα στέκια της.

Να στηρίξει τους Συνδέσμους Φιλάθλων, να ενεργοποιήσει στη νεολαία το αίσθημα ότι η ομάδα της Ξάνθης, πάει για τα μεγάλα και τα ωραία!

Ο Bill Papas αρκεί!

Δεν χρειάζονται άλλοι μπροστά.

Εκείνος και μόνο εκείνος, μπορεί να φέρει τους φιλάθλους στο γήπεδο!

Σήμερα, ήταν μία σημαντική ημέρα, όπου εμφανίστηκε επιτέλους ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Bill Papas.

Ας συνεχίσει έτσι.

Η Ξάνθη, έχει ιστορία, έχει φιλάθλους, θέλει και θα έχει ομάδα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ξανά!

Είναι και θα είναι πάντα η αντιπρόσωπος της Θράκης στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

-Σε εσένα Bill Papas, απομένει να γεμίσεις το γήπεδο και τις ψυχές των φιλάθλων.

Δεν απαιτούνται εκατομμύρια, αλλά ορθές και ανθρώπινες κινήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια