GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κάψτε το περιττό λίπος με μόνο 5′ καθημερινής γυμναστικής

Μετά από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ίσως βλέπετε το νούμερο που αναγράφεται στη ζυγαριά κάπως… ανεβασμένο. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ...


Μετά από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ίσως βλέπετε το νούμερο που αναγράφεται στη ζυγαριά κάπως… ανεβασμένο. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε και να κάνετε σχέδια για ακραίες δίαιτες και εξαντλητικά προγράμματα διατροφής. Συνδυάζοντας μια ισορροπημένη διατροφή με τακτική γυμναστική, θα είστε σε θέση να κάψετε λίπος, χωρίς τρομερές θυσίες.

Ισορροπημένη διατροφή + Τακτική γυμναστική = Μειωμένο λίπος

Όταν θέλετε να χάσετε βάρος, ουσιαστικά ο στόχος σας είναι να μειώσετε το λίπος στο σώμα σας και παράλληλα να διατηρήσετε τη μυϊκή σας μάζα. Για να χάσετε λοιπόν λίπος πρέπει να καίτε περισσότερες θερμίδες από όσες παίρνετε μέσω της διατροφής σας. Να εξασφαλίζετε, δηλαδή, θερμιδικό έλλειμμα.

Η τακτική γυμναστική μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στο αδυνάτισμά σας, αρκεί να συνδυάζεται με μια ισορροπημένη διατροφή. Η επιλογή ανθυγιεινών τροφίμων ή η υπερκατανάλωση τροφής μπορούν γρήγορα να αναιρέσουν όλη τη σκληρή δουλειά σας στις προπονήσεις. Μελέτες έχουν δείξει ότι η γυμναστική από μόνη της δεν είναι αποτελεσματική για την απώλεια βάρους, εκτός εάν έχει γίνει συνειδητή προσπάθεια για τον έλεγχο της πρόσληψης θερμίδων και την επιλογή υγιεινών τροφών.

Συμβουλές για να χάσετε λίπος

Δείτε ένα 5λεπτο workout που γυμνάζει όλο το σώμα και ενισχύει την καύση λίπους:



Πηγή: imommy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια