GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΘΡΑΚΗ – ΙΑΣΜΟΣ: 4 χρόνια και ακόμη ένα πολιτικό έγκλημα χωρίς τιμωρία!!!

Π ριν από 4 χρόνια κατέρρευσε η σχετικά νεόδμητη γέφυρα του Κομψάτου.


Π
ριν από 4 χρόνια κατέρρευσε η σχετικά νεόδμητη γέφυρα του Κομψάτου.

Από τότε, πολλά ειπώθηκαν και οι λαλίστατοι Περιφερειάρχης και δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, έμειναν στα λόγια.

Ο μεν πρώτος, έξω από βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου “θα βρεθούν οι ένοχοι και θα αποκατασταθεί άμεσα η γέφυρα”,  ο δε δεύτερος, “θα πιέσουμε να λάμψη η αλήθεια και να αποκατασταθεί η σύνδεση της έδρας του δήμου με του υπόλοιπους οικισμούς και την πρωτεύουσα του νομού”. Αντί αυτού όμως, αναλώνεται τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία, πώς να εξοντώσει τον πολιτιστικό σύλλογο Ιάσμου και να οργανώσει φιέστες στον δήμο του, παρουσία του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής.

4 χρόνια με παχιά λόγια και μηδέν έργο.

Τα λόγια των δύο πολιτικών ανδρών έμειναν λόγια και οι πολίτες της Θράκης για μία ακόμη φορά στην κυριολεξία και όχι μεταφορικά, αποκομμένοι μεταξύ τους, περιμένοντας τους ντόπιους πολιτικούς να βρουν τους ενόχους να αποκαταστήσουν την επικοινωνία και δυστυχώς μία δικαιοσύνη που βαδίζει αργά, απελπιστικά αργά στην Θράκη.

Τελικά ποιος έχει την ευθύνη για αυτό το έγκλημα που συντελείται εδώ και 4 χρόνια;

Ποιος θα δικαιώσει ηθικά και πραγματικά τους Θρακιώτες που βαρέθηκαν να τους δουλεύουν όλοι και να τους γεμίζουν με ψέματα;

Ποιος θα πληρώσει για την ζημιά του δημοσίου χρήματος που «παρασύρθηκε» στα νερά του Κομψάτου;

Είναι πολιτική ευθύνη;

Είναι ευθύνη των τεχνοκρατών;

Είναι ευθύνη των ίδιων των πολιτών;

Τελικά, αποδεικνύεται ότι είναι ΕΥΘΥΝΗ των ίδιων των πολιτών γιατί δυστυχώς στην Θράκη, έμαθαν να ψηφίζουν ανθρώπους που απλά τους λένε όμορφα λόγια κάθε 4 χρόνια. Όσο ακριβώς είναι και το έγκλημα που διαιωνίζεται.

Ελπίδα όλων είναι να γίνει η πεσμένη γέφυρα του Κομψάτου φάρος και να αποτυπωθεί στην καρδιά των Θρακιωτών και  για να έχουν οι Θρακιώτες αυτήν την εικόνα μπροστά στην κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια