GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πότε θα... «ΧΟΡΤΑΣΕΙ»; Τ Με απευθείας ανάθεση 4.995 ευρώ ξανά στο Δροσερό γιατρός ο Ιπποκράτης Καμαρίδης

  Οι δήθεν «ευαίσθητοι» για τον οικισμό του Δροσερού Φανουράκης Τσέπελης, στερούν από τους κατοίκους ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ γιατρό, γιατί όλα τα θέλει &...

 


Οι δήθεν «ευαίσθητοι» για τον οικισμό του Δροσερού Φανουράκης Τσέπελης, στερούν από τους κατοίκους ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ γιατρό, γιατί όλα τα θέλει "δικά του" ο Ιπποκράτης Καμαρίδης! Και τα 4.995 ευρώ!!!

-ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ... ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!

*Να βγάλει ανακοίνωση ο Δήμος Ξάνθης για να ενημερώσει τους κατοίκους του οικισμού και τους δημότες, κάθε πότε θα πατάνε στον κοινωνικό Ιατρείο Ιπποκράτης Καμαρίδης και Φένια Τσαγκάλα!

Δυστυχώς  για μια ακόμη φορά δικαιωνόμαστε, αφού πριν αλέκτωρ λαλήσει και ενώ ήδη κάθε μήνα εισπράττει την υψηλότερη (σ.σ. Μετά τον Δήμαρχο Τσέπελη...) αντιμισθία, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, συνεχίζει να προκαλεί την τοπική κοινωνία αλλά και τους κατοίκους του Δροσερού, αφού ενώ είναι πολύ απασχολημένος –διατηρεί και το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ φυσικά- απαίτησε και πήρε με απευθείας ανάθεση ξανά την «δουλειά» στο Δροσερό, έναντι μόνο... 4.995 ευρώ!!! Ούτε δηλαδή… 5.000 ευρώ!

Και με πιο απλά λόγια, ο γιατρός δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Ιπποκράτης Καμαρίδης που κάποτε μιλούσε για... ρεμούλες, σπατάλες και βολεμένους στο Δήμο Ξάνθης, εισπράττει αυτήν την στιγμή εκτός από το ΙΔΙΩΤΙΚΟ του Ιατρείο, 1.710 ευρώ Χ 12 μήνες = 20.520 ευρώ το χρόνο από την ΔΕΥΑΞ, συν 4.495 ευρώ από το Δήμο Ξάνθης για το Κοινωνικό Ιατρείο του Δροσερού, την οποία απαίτησε από τον Δήμαρχο Τσέπελη και πήρε με απευθείας ανάθεση που υπέγραψε ο... Φανουράκης!!! Αυτός δηλαδή που είχαν «ξεσκεπάσει» ότι εξαπάτησε και «έφαγε» τα λεφτά της αείμνηστης πλέον «γριούλας» τον Δεκέμβριο 2019!!!

Και με πιο απλά λόγια. Οι δήθεν «ευαίσθητοι» για τον οικισμό του Δροσερού, στερούν από τους κατοίκους ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ γιατρό, γιατί ο Παιδίατρος Ιπποκράτης Καμαρίδης, δεν θα χορτάσει ποτέ και θέλει έστω και πηγαίνοντας όποτε γουστάρει... να κρατάει και την «συγκεκριμένη» θέση, προκειμένου από τη μια να εισπράττει αυτός τις 4.995 ευρώ  -αναρωτιέμαι πότε θα χορτάσει, ειλικρινά...-  ώστε να την χρησιμοποιήσει ως «στρατηγείο» και στις επόμενες δημοτικές εκλογές!!!

Κι ενώ, θα μπορούσε ο Δήμος Ξάνθης να έχει έναν άλλον ιδιώτη γιατρό για τη συγκεκριμένη θέση δίνοντας την ίδια δουλειά με 10-11.000 ευρώ, ώστε να έχουν οι κάτοικοι του Δροσερού ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ γιατρό!!! (σ.σ. Βλέπετε ο Ιπποκράτης Καμαρίδης, επειδή είναι δημοτικός σύμβουλος κι αυτό είναι το παράπονό του, δεν μπορεί να πάρει πάνω από 5.000 ευρώ!!!).

Σημειώνω βέβαια ότι και επί Δημαρχίας Δημαρχόπουλου την εποχή που ο γιατρός το έπαιζε σε πολλά ταμπλό κι είχε μαζί του και τον Λύρατζη, έπαιρνε με απευθείας αναθέσεις το ιατρείο του Δροσερού!!!

Όπως επίσης θα πρέπει να σημειωθεί όταν το συγκεκριμένο θέμα  πριν την πανδημία όταν συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, είχε απορριφθεί από το ΣΩΜΑ!!! Μάλιστα η δημοτική σύμβουλος της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ για τη Ξάνθη Αριάννα Παπαϊωάννου είχε ζητήσει οι κάτοικοι του Δροσερού να έχουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ γιατρό!!!

Την περίοδο όμως της πανδημίας και χάρις και στις ρυθμίσεις Θεοδωρικάκου, την ΞΑΝΑΠΗΡΕ τη δουλειά ο Ιπποκράτης Καμαρίδης του Δροσερού!!!! Δια μέσω της Οικονομικής Επιτροπής όπου έχει πλειοψηφία ο Δήμαρχος Τσέπελης!!!

Διαβάστε την απόφαση ντοκουμέντο με ημερομηνία 23/08/2021 απόφαση Τσέπελη με υπογραφή Μανώλη Φανουράκη και ΘΑΥΜΑΣΤΕ ποιοι μας διοικούν!!! Τα πάντα για τα συμφέροντά τους!



«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Αριθ. Πρωτ.: 19146/23-08-2021

 «Ανάθεση για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών, στο Παράρτημα του Κέντρου Κοινότητας Ξάνθης, στον οικισμό του Δροσερού στα πλαίσια του Ε.Π. «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5002534 στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανθρώπινοι Πόροι και Κοινωνική Συνοχή - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2014- 2020.»

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ (€:4.995,00)

Μεταξύ του Δήμου Ξάνθης, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από το Δήμαρχο αυτού κ. Εμμανουήλ Τσέπελη και του Καμαρίδη Ιπποκράτη, με έδρα την Ξάνθη, Κεντρική Πλατεία και Α.Φ.Μ. 046827611 – ΔΟΥ Ξάνθης συμφωνήθηκαν τα ακόλουθα:

Στην Ξάνθη σήμερα 23 του μηνός Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα του έτους 2021, ο πρώτος που ενεργεί  με την  ιδιότητα του Δημάρχου και έχει υπόψη του: α. Την εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό του Δήμου Ξάνθης πίστωση για την παραπάνω παροχή υπηρεσίας στον Κ.Α.: 02.60.6473.01.

β. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010.

γ. Τις διατάξεις των άρθρων 116,118 & 120 του Ν. 4412/2016.

δ. Τις διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 209 του Ν. 3463/2006, όπως προστέθηκε με την παρ. 13 του άρθρου 20 του Ν. 3731/2008 και διατηρήθηκε σε ισχύ με την περίπτωση 38 της παρ. 1 του άρθρου 377 του Ν. 4412/2016.

ε. Τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 209 του Ν. 3463/2006, όπως αναδιατυπώθηκαν με την παρ. 3 του άρθρου 22 του Ν. 3536/2007.

στ. Την αναγκαιότητα για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών, στο Παράρτημα του Κέντρου Κοινότητας Ξάνθης, στον οικισμό του Δροσερού στα πλαίσια του Ε.Π. «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5002534 στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανθρώπινοι Πόροι και Κοινωνική Συνοχή - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2014-2020. ζ. Την με αριθμό 36 Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης, για την κάλυψη της δαπάνης. η. Την από 12-11-2020 Τεχνική Έκθεση της Διεύθυνσης Κοιν. Προστασίας, Αθλητισμού, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης.

θ. Την με αριθμό 743/19145/23-08-2021 απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης με την οποία έγινε η απευθείας ανάθεση της εν λόγω υπηρεσίας στον Καμαρίδη Ιπποκράτη

ι. Τις με αριθμό 894/25284/28-09-2020 και 522/14329/25-06-2021 αποφάσεις του Δημάρχου Ξάνθης περί ορισμού Αντιδημάρχων και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων.

Συμφωνούμε

Με τον δεύτερο των συμβαλλομένων την παροχή ιατρικών υπηρεσιών, στο Παράρτημα του Κέντρου Κοινότητας Ξάνθης, στον οικισμό του Δροσερού στα πλαίσια του Ε.Π. «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» με Κωδικό ΟΠΣ 5002534 στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανθρώπινοι Πόροι και Κοινωνική Συνοχή - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2014-2020 με τις τιμές και τους όρους της προσφοράς του.

Η παροχή υπηρεσίας θα εκτελεστεί τμηματικά και ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 118 του Ν. 4412/2016, έως έναν (1) χρόνο από την ανάρτηση του παρόντος στο ΚΗΜΔΗΣ. Απαγορεύεται ρητά η εκχώρηση από τον ανάδοχο σε τρίτους, μέρους ή ολόκληρου του αντικειμένου της συμβάσεως.

Η παραλαβή της εν λόγω υπηρεσίας θα γίνεται από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής.

Τα παραπάνω είναι συνολικής αξίας €:4.995,00. Η καταβολή του ποσού θα γίνεται με την προσκόμιση των παραστατικών που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις, καθώς και κάθε άλλου δικαιολογητικού που τυχόν ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες που διενεργούν τον έλεγχο για την πληρωμή της Αναδόχου, μετά την αφαίρεση των νόμιμων κρατήσεων.

Ο δεύτερος των συμβαλλομένων συμφωνεί με τα παραπάνω και αναλαμβάνει την υπηρεσία, με  τις  παραπάνω υποχρεώσεις.

Το συμφωνητικό αυτό συντάχθηκε σε δύο αντίγραφα, και υπογράφηκε και από τους  δύο  συμβαλλομένους.

Οι συμβαλλόμενοι

1) Ο Δήμαρχος Ξάνθης

2) Καμαρίδης Ιπποκράτης α/α

Εμμανουήλ Ι. Φανουράκης Αντιδήμαρχος Ξάνθης»

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ... ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΕΝΙΑ!

Κι επειδή έχει παραγίνει βέβαια με όλους αυτούς τους «σωτήρες» του Δροσερού που δήθεν κόπτονται για τα συμφέροντα των κατοίκων, ενώ πάνω απ’ όλα μετράνε τα προσωπικά τους συμφέροντα, εμείς ευθέως μεταφέροντας και το αίτημα όλων των πολιτών απαιτούμε τα παρακάτω:

«Να βγάλει ανακοίνωση ο Δήμος Ξάνθης για να ενημερώσει τους κατοίκους του οικισμού και τους δημότες, κάθε πότε θα πατάνε στον κοινωνικό Ιατρείο Ιπποκράτης Καμαρίδης και Φένια Τσαγκάλα», για να δούμε και πότε θα δουλεύουν αλλά και τι θα προσφέρουν...!

Και περιμένουμε λοιπόν να πάρει θέση και η αντιπολίτευση..... μια η αντιπολίτευση, που είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει, είναι ένα και το αυτό....! Ασχολούμενη με το αν ο Σάββας Μελισσόπουλος θα φορέσει....ολόσωμο μαγιό στα εγκαίνια του κολυμβητηρίου!!!

Αυτά για σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια