GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



4+1 ιδιαίτερα σύνολα για φθινοπωρινό γάμο

Αν το τι να φορέσετε σε έναν καλοκαιρινό γάμο μοιάζει κάπως σύνθετο, η πραγματική πρόκληση είναι οι γάμοι στις αρχές του φθινοπώρου.


Αν το τι να φορέσετε σε έναν καλοκαιρινό γάμο μοιάζει κάπως σύνθετο, η πραγματική πρόκληση είναι οι γάμοι στις αρχές του φθινοπώρου.

Παρ΄ όλο που το μεσογειακό κλίμα διατηρεί τις υψηλές θερμοκρασίες ως τον Οκτώβρη, χρειάζεται να σκεφτείτε έξυπνα και να επιλέξετε ένα ρούχο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμη και αν η βραδιά είναι ψυχρή.

Η all time classic επιλογή για τους καλοκαιρινούς γάμους είναι ένα αέρινο φόρεμα με λεπτές τιράντες, ωστόσο το φθινόπωρο θα χρειαστείτε ένα κομμάτι με πιο πυκνό ύφασμα και ίσως πιο μακριά μανίκια.

Από την άλλη, υπάρχει πάντα η επιλογή μιας ντελικάτης μίντι φούστας και ενός ασορτί τοπ ή πουκάμισο, που θα κάνει το effect φορέματος χωρίς να είναι.

Το κοστούμι είναι επίσης μια chic εκδοχή για wedding guest look και είναι ένας σίγουρος τρόπος να κάνετε τη διαφορά, ενώ εναλλακτικά μπορείτε να ρίξετε ένα σακάκι στους ώμους σας αν φοράτε φόρεμα για πιο fashionable αποτέλεσμα.

Παρακάτω, δείτε μερικές ιδέες για ντυσίματα αν είστε καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο και πάρτε έμπνευση!

Ένα σατέν μίντι φόρεμα

Ένα παστέλ κοστούμι

Μίνι μακρυμάνικο φόρεμα

Ένα σύγχρονο ταγιέρ με print

Mίντι σατέν φούστα + απλό τοπ

Δεν υπάρχουν σχόλια