GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας

Η Ξάνθη θα έχει τη μεγάλη τιμή, να φιλοξενήσει το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2021.


Η Ξάνθη θα έχει τη μεγάλη τιμή, να φιλοξενήσει το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Η υποψηφιότητα της Ξάνθης τέθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης Θεάματος Επικοινωνίας Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη  στην Ένωση Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Εκπρόσωποι των Δημοτικών ΜΜΕ από 25 πόλεις θα βρίσκονται στην Ξάνθη, από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 και σύμφωνα με το πρόγραμμα, εκτός από τις κύριες εργασίες του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε ολόκληρο τον Νομό Ξάνθης, προβάλλοντας τις ομορφιές της περιοχής μας,  σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η πανδημία, θέματα πολιτικής προστασίας και καταστάσεων κρίσης θα τεθούν κατά τις εργασίες του συνεδρίου, στη διάσταση της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών κατά τις  κρίσιμες πρώτες ώρες των συμβάντων, από τις συχνότητες αναφοράς των Δημοτικών ΜΜΕ και της επιχειρησιακής ετοιμότητας, με υποδομές και μνημόνια ενεργειών που ακολουθούνται πιστά.

Η Ξάνθη ανοίγει για μία ακόμη φορά τη μεγάλη αγκαλιά της και υπόσχεται να σταθεί στο ύψος των προκλήσεων της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια