GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



12.000 ΕΥΡΩ Η «ΦΙΕΣΤΑ» ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ! 4.000 ευρώ για γεύματα στην «Κουκουβάγια» και 2.800 ευρώ σε Καρυπίδη – Κ. Κανάτα!

Από τη μια δεν γίνονται Γιορτές Π. Πόλης κι από την άλλη, διοργανώνουν φιέστες ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ με απευθείας αναθέσεις


Από τη μια δεν γίνονται Γιορτές Π. Πόλης κι από την άλλη, διοργανώνουν φιέστες ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ με απευθείας αναθέσεις

-ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!

*Επίθεση Ειρήνης Χαριτωνίδου στον «Ιταλό» γιατί ....τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για το χρήμα που ξοδεύουν στο Δημοτικό Ραδιόφωνο που στοιχίζει πάνω απο 300.000 ευρώ κάθε χρόνο στους δημότες!!!

Πράγματι δεν ξέρει κανείς «ποιους» να πρωτο-πιστέψει ότι θέλουν να φέρουν την ΚΑΘΑΡΣΗ στο Δήμο Ξάνθης στην μετά Τσέπελη εποχή!

Ήδη το σύστημα Τσέπελη καθημερινά πλέον καταρρέει καθώς τα σκάνδαλα και οι παρανομίες διαδέχονται η μία την άλλη- το χρήμα καθώς φαίνεται είναι... πολύ, μόνο που μετά τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Δημαρχόπουλου, φαίνεται ότι  δελεάζονται δημοτικοί σύμβουλοι και από την παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου, την ίδια ώρα που η παράταξη ΑΓΑΠΗ ήδη βρίσκεται υπό... διάλυση, με τον Σταμάτη Σταματιάδη ήδη να έχει καταθέσει αίτηση ανεξαρτητοποίησης και τους Μιχάλη Σπανίδη και Αφεντούλη να είναι έτοιμοι να ...ακολουθήσουν! Γεγονότα που είχαμε "προφητέψει" τουλάχιστον ένα χρόνο πριν! 

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, μόνο τυχαία δεν έχουν πέσει οι «τόνοι» της δημοτικής συμβούλου της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους  Ειρήνης Χαριτωνίδου απέναντι στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία  Ασκαρίδη, ενώ όταν στη συνεδρίαση του ΔΣ. τιου δημοτικού Ραδιοφώνου το μέλος του Δ.Σ. Χαράλαμπος Καϊτετζίδης γνωστός και ως «Iταλός» διαμαρτυρήθηκε για τα την «φιέστα» του Αντιπροέδρου-Προέδρου Πάνου Αμβροσιάδη με  το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας –υπενθυμίζω ότι ο πρώην Δήμαρχος  Λάκης Στυλιανίδης ήθελε να κλείσει το δημοτικό ραδιόφωνο γιατι βάζει κάθε χρόνο χιλιάδες ευρώ μέσα τον Δήμο Ξάνθης-, του... επετέθη σε προσωπικό επίπεδο, ταυτιζόμενη απόλυτα με την παράταξη Τσέπελη!!!

Αιτία; Μα το τελευταίο... γεύμα του  Τσέπελη με την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά στην ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ προς τιμή του  Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιου για την Γιορτή του Πολιούχου της πόλης και κυρίως το... ποσόν των 4.000 ευρώ που παίρνει η επιχείρηση του συζύγου της με απευθείας ανάθεση από τον Πάνο Αμβροσιάδ, για ένα γεύμα στο μαγαζί και... μπουφέ προς 30 ευρώ το άτομο στη φιλοξενία των προσκεκλημένων σε ξενοδοχείο της πόλης!!!

Το χρήμα είναι πολύ και η Ειρήνη Χαριτωνίδου δεν μπορεί μάλλον να κρύψει τον ...ενθουσιασμό της!

Υπενθυμίζω οτι για μια φιέστα δυο ημερών ο Δήμος Ξάνθης θα ξοδέψει 12.000 ευρώ σε ξενοδοχεία, γεύματα και φωτορεπορτάζ  απο το... «δίδυμο» Σταύρου Καρυπίδη - Κώστα Κανάτα που ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ 24 ώρες το 24ωρο τον Δήμαρχο! Καθυβρίζοντας παράλληλα τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης...

Ήδη από τις 12.000 ευρώ:

4.000 ευρώ θα πάρει η «ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ» της Ειρήνης Χαριτωνίδου, δημοτικής συμβούλου της παράταξης Σάββα Μελισσόπουλου, Για ένα γεύμα και... μπουφέδες που κοστολογούνται 30 ευρώ το άτομ! 

Από 1.400 ευρώ οι Σταύρος Καρυπίδης – Αλκμνήνη - Μουδανίδου (Κανάτας), σύνολο 2.800 ευρώ, σύνολο 6.800.

Και τα υπόλοιπα που απομένουν θα διατεθούν στο Le chalet, στο «Ξανθίππειο» της Στυλιανίδου και κάποιες ακόμη ταβέρνες της πόλης!

Κι ενώ η τοπική κοινωνία ΒΟΑ βέβαια γι’ αυτήν την απίστευτη σπατάλη και σιωπά ο πρώην...λαλίστατος και φωνασκών Ιπποκράτης Καμαρίδης, διαβάστε και το δελτίο τύπου του Πάνου Αμβροσιάδη που....πανηγυρίζει κι από πάνω, για το ανδραγάθημα τους, εν καιρώ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ να ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ σε ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ!!! 

Χαρακτηρίζοντας προσωπικό επίτευγμα οτι έφερε το 3ο συνέδριο ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΜΕ στη Ξάνθη, να πιούνε, να φάνε και να...διασκεδάσουν!!! Κι όλα αυτά όταν μαγαζιά κλείνουν, ο λαός ανα-ΣΤΕΝΑΖΕΙ και οι περισσότεροι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα! 

Ιδού και το δελτίο τύπου:

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Πληροφορίες: Τηλέμαχος Αρναούτογλου

Ταχ.Δ/νση: Πλατεία Διοικητηρίου 1Α

671 33 ΞΑΝΘΗ

Τηλέφωνο: 25410 78641 -2

e-mail radio899@otenet.gr

Ξάνθη 2-9-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας

Η Ξάνθη θα έχει τη μεγάλη τιμή, να φιλοξενήσει το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Η υποψηφιότητα της Ξάνθης τέθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης Θεάματος Επικοινωνίας Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη  στην Ένωση Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Εκπρόσωποι των Δημοτικών ΜΜΕ από 25 πόλεις θα βρίσκονται στην Ξάνθη, από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 και σύμφωνα με το πρόγραμμα, εκτός από τις κύριες εργασίες του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε ολόκληρο τον Νομό Ξάνθης, προβάλλοντας τις ομορφιές της περιοχής μας,  σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η πανδημία, θέματα πολιτικής προστασίας και καταστάσεων κρίσης θα τεθούν κατά τις εργασίες του συνεδρίου, στη διάσταση της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών κατά τις  κρίσιμες πρώτες ώρες των συμβάντων, από τις συχνότητες αναφοράς των Δημοτικών ΜΜΕ και της επιχειρησιακής ετοιμότητας, με υποδομές και μνημόνια ενεργειών που ακολουθούνται πιστά.

Η Ξάνθη ανοίγει για μία ακόμη φορά τη μεγάλη αγκαλιά της και υπόσχεται να σταθεί στο ύψος των προκλήσεων της επικοινωνίας».

-Η Ξάνθη του Τσέπελη και του Αμβροσιάδη, εξακολουθεί να ΞΟΔΕΥΕΙ χιλιάδες ευρώ σε απευθείας αναθέσεις, εξαγορές συνειδήσεων και αποστασίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια