GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κυριάκο Μητσοτάκη, εδώ και τώρα συμψηφισμός του 12% (επιδότηση κόστους εργασίας) στη Θράκη

  Κύριε Πρωθυπουργέ:

 


Κύριε Πρωθυπουργέ:

Μη μας αδικείς άλλο…

Μη γίνεσαι αμέτοχος θεατής στην καταστροφή της Οικονομίας της περιοχής μας…

Βουλευτές, Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες και Δήμαρχοι εναντιωθείτε στην κατάφορη αδικία σε βάρος των επιχειρήσεων της Θράκης

Νομίζω πως μάλλον κάποιοι τεχνηέντως, θέλουν να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στη Θράκη, ζημιώνοντας έτσι όχι μόνο τους κατοίκους της, αλλά και την ίδια την Κυβέρνηση.

  Σίγουρα δεν αναφέρομαι σε παράγοντες που δεν έχουν σχέση με το Κόμμα, αλλά σε όλους αυτούς που εμφανίσθηκαν από παρθενογένεση στον χώρο της ΝΔ και το παίζουν συμβουλάτορες του Πρωθυπουργού, οδηγώντας τον από λάθος σε λάθος.

  Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά καλούμαστε να αναφερθούμε στον δήθεν συμψηφισμό που θα έβλεπαν οι δικαιούχες επιχειρήσεις του 12% Επιδότηση Κόστους Εργασίας με τις οφειλές τους προς το δημόσιο και μέχρι σήμερα έμεινε μόνο στα λόγια.

  Είναι ώρα, να αναλάβει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης το θέμα αυτό δίνοντας λύση άμεσα, μιας και στην Ξάνθη αλλά και σε άλλες περιοχές της Θράκης, υπάρχουν επιχειρήσεις των οποίων τα ποσά που έχουν να λαμβάνουν ή μάλλον θα έπρεπε να είχαν συμψηφίσει με τις οφειλές τους, αγγίζουν ακόμα και τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που συνεχίζουν να λειτουργούν, στηρίζοντας ενεργά την οικονομία της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια