GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας του Επιμελητηρίου Έβρου

  Παρουσία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, προέδρων και εκπροσώπων είκοσι Επιμελητηρίων της ...

 


Σε σχετική με την εκδήλωση, ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, επεσήμανε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ότι «η επιμελητηριακή κοινότητα ζητά κούρεμα του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας», σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο αίτημα προϋποθέτει συναίνεση από την Ε.Ε. «ωστόσο εναλλακτικά μπορούν να δοθούν πόροι από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης, έκανε μία σύντομη αναδρομή στην 100χρονη πορεία του Επιμελητήριου Έβρου, ευχαριστώντας όλους όσοι υπηρέτησαν και υπηρετούν τον επιμελητηριακό θεσμό. «Η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων είναι αντιμέτωπη με το λουκέτο. Εξ ίσου τραγική είναι η κατάσταση με τις θέσεις εργασίας, οι οποίες μειώνονται μέρα με τη μέρα. Είναι επιτακτική ανάγκη η κυβέρνηση, άμεσα, να λάβει μέτρα σε όλο το φάσμα της οικονομίας και να προστατεύσει τις βασικές λειτουργίες των επιχειρήσεων…», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αποδόθηκαν και τέσσερις τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα και φορείς που συνεργούν στην εν γένει βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος πέρα και πάνω από τα όρια του Έβρου. Ειδικότερα οι διακρίσεις επιδόθηκαν:

-Στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος απέστειλε βίντεο-χαιρετισμό προς το Επιμελητήριο Έβρου διακονώντας την πάγια θέση του περί προώθησης της «πράσινης ανάπτυξης»

-Στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Θανάση Ζηλιασκόπουλο για την εν γένει προσφορά του Ταμείου στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής

-Στον Πρύτανη του Δ.Π.Θ., Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, «καθώς το εκπαιδευτικό ίδρυμα ήδη συνεργεί στην ανάπτυξη της Θράκης μέσω του επιστημονικού του προσωπικού και όχι μόνο»

-Στην 4η Διοικητική Υγειονομική Περιφέρεια (ΔΥΠΕ) «καθώς ο ρόλος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης είναι καταλυτικός στη διατήρηση της υγειονομικής ασφάλειας της περιοχής μας και ιδιαίτερα στην τρέχουσα κρίσιμη υγειονομική συγκυρία».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια