GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ζουρνατζίδου σε Tσολακίδη: Προασπίζω τα συμφέροντα των πολλών, έναντι των λίγων και «καλομαθημένων!!

Από τότε μέχρι σήμερα   κανείς κτηνοτρόφος από την περιοχή δεν έχει διαμαρτυρηθεί στη ΔΕΥΑΑ   για τη διακοπή του νερού στην ποτίστρα.

Από τότε μέχρι σήμερα κανείς κτηνοτρόφος από την περιοχή δεν έχει διαμαρτυρηθεί στη ΔΕΥΑΑ για τη διακοπή του νερού στην ποτίστρα.

Απάντηση στην καταγγελία του πρώην Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη οτι "έκοψε το νερό απο ποτίστρα κτηνοτρόφων του Σελέροιυ..", έδωσε με ανακοίνωσή της η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Ντίνα Ζουρνατζίδουι.

(σ.σ. Πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν οτι η ποτίστρα λειτουργεί πλέον κανοννικά και με νερό....λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών του Αυγούστου μετά απο άμεση περέμβαση του Δήμαρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη) 

Την δημοσιεύουμε αυτούσια:  

Η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του κ. Βασίλη Τσολακίδη, που αφορά στη διακοπή της υδροδότησης σε κτηνοτροφική ποτίστρα στην περιοχή του Σελέρου, κάθε άλλο παρά έκπληξη μου προκάλεσε μιας και το ύφος και η «ποιότητα» του τρόπου που αντιλαμβάνεται την πολιτική μου είναι πια γνωστά. Ένιωσα όμως τεράστια απογοήτευση βλέποντας πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος που υπήρξε  (κι ευτυχώς δεν πρόκειται να ξαναγίνει) ο πρώτος πολίτης του Δήμου μας. Η αλήθεια είναι πως δεν επρόκειτο να μπω στη διαδικασία να του απαντήσω αφού πιστεύω πως δεν αξίζει ο κόπος. Προκειμένου όμως να μην υπάρχει η παραμικρή παρανόηση από τους πολίτες που διάβασαν τις υπερβολές και τις ανακρίβειές του, έχω να επισημάνω τα εξής:

    Η διακοπή υδροδότησης της κτηνοτροφικής ποτίστρας στην οποία αναφέρεται ο κ. Τσολακίδης έγινε πριν από ένα περίπου μήνα επειδή διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης παρακείμενου χωραφιού έπαιρνε παράνομα νερό από την ποτίστρα για να ποτίσει τις καλλιέργειές του.

    Από τότε μέχρι σήμερα κανείς κτηνοτρόφος από την περιοχή δεν έχει διαμαρτυρηθεί στη ΔΕΥΑΑ για τη διακοπή του νερού στην ποτίστρα.

    Αναρωτιέται κανείς ποιος θίγεται από αυτή μας την ενέργεια. Οι κτηνοτρόφοι ή αυτός που έπαιρνε παράνομα νερό;

Κλείνοντας θα τονίσω για άλλη μια φορά ότι εγώ τη συμμετοχή μου στα κοινά του τόπου μας την αντιλαμβάνομαι ως υποχρέωση για την προάσπιση των συμφερόντων των πολλών έναντι των λίγων και «καλομαθημένων». Έτσι πορεύτηκα ως τώρα κι έτσι θα συνεχίσω ευελπιστώντας στην εκτίμηση των σκεπτόμενων πολιτών του Δήμου Αβδήρων που αναφέρει ο κ. Τσολακίδης στην σχετική ανάρτηση του.

Με εκτίμηση
Κωνσταντινιά Ζουρνατζίδου
Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια