GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διαθέσιμη η λειτουργία i-bill για τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς της ΔΕΥΑ Αβδήρων

Η ΔΕΥΑ Αβδήρων ενημερώνει τους καταναλωτές ότι είναι πλέον διαθέσιμη η λειτουργία i-bill με την οποία οι λογαριασμοί ύδρευσης αποστέλλονται ...


Η ΔΕΥΑ Αβδήρων ενημερώνει τους καταναλωτές ότι είναι πλέον διαθέσιμη η λειτουργία i-bill με την οποία οι λογαριασμοί ύδρευσης αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέσω e-mail και δεν εκτυπώνονται πλέον σε έντυπο. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η παραλαβή του λογαριασμού από τους καταναλωτές και δεν υφίσταται πια ο κίνδυνος να χαθεί, όπως συχνά συμβαίνει, ενώ γίνεται και μια σημαντική ενέργεια υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος με τον περιορισμό της κατανάλωσης χαρτιού.

 Επίσης υπάρχει η δυνατότητα της ενημέρωσης των καταναλωτών μέσω sms για θέματα που αφορούν το λογαριασμό τους ή για τεχνικά ζητήματα όπως π.χ. η διακοπή της υδροδότησης στην περιοχή τους εξαιτίας προγραμματισμένων ή έκτακτων εργασιών.

Για τη συμμετοχή στις παραπάνω υπηρεσίες αρκεί η συμπλήρωση από τον υπόχρεο του λογαριασμού μιας αίτησης στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ στο Νέο Ζυγό ή στα σημεία που γίνονται εισπράξεις (Τετάρτη στο λαογραφικό μουσείο της Γενισέας, Πέμπτη στο κτίριο που στεγαζόταν το αστυνομικό τμήμα Σελέρου και Παρασκευή στο πρώην δημαρχείο των Αβδήρων).  

Δεν υπάρχουν σχόλια