GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣE! Με την συναυλία της Κυριακής 8/8 και μετά....τις ανέβαλε! Ένας εισαγγελέας για τον Ηλία Ασκαρίδη

  Επιτέλους ένας Εισαγγελέας για τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη που με δόλο και πρόθεση έγραψε στα «παλιά του υποδήματα»...

 


Επιτέλους ένας Εισαγγελέας για τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη που με δόλο και πρόθεση έγραψε στα «παλιά του υποδήματα» και την ΚΥΑ της 5/8/2021 για τα άλση διοργανώνοντας παρανόμως συναυλία που είχε δώσει με απευθείας ανάθεση!!!

*Δεν μπορώ να καταλάβω αξιότιμε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πως γίνεται και σε άλλους Νομούς αυτομάτως τους "βουτάνε" τους Αυτοδιοικητικούς όταν παρανομούν και μάλιστα αδίστακτα και στη Ξάνθη κυκλοφορούν χωρίς...κράνος ή διοργανώνουν ....κορονοπάρτι  και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, γράφουν ακόμη και τις ΚΥΑ στα παλιά τους υποδήματα!!!

Επιτέλους ένας...Εισαγγελέας για τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη που πραγματοποίησε ΠΑΡΑΝΟΜΗ συναυλία μέσα στο Δάσος της Ξανθίππης ενώ υπήρχε απαγορευτικό κι ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ η λειτουργία του!!!

Με βάση την επίσημη ΚΥΑ της Κυβέρνησης που ισχύει απο 5/8/2021!!!!

Τα ίδια που έκανε δηλαδή και με τα κορονοπάρτι του.....Διαδικτυακού Καρναβαλιού του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2021!!!! Για τα οποία διεξάγεται και Εισαγγελική Έρευνα που ουδείς γνωρίζει φυσικά σε ποιο στάδιο βρίσκεται!!!! Αφού την προκαταρκιτική έκανε η ασφάλεια Ξάνθης, που δεν κάλεσε κανέναν απο τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που ήταν αυτοί που ενημέρωσαν τον αστυνομικό  διευθυντή Ξάνθης κ.Γιώρη και κατέβηκε στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης!!! 

(σ.σ. Κι όλα αυτά εν καιρώ πανδημίας και  lockdown ...με διοργανωτή το Δήμο Ξάνθης!!!)

Συναυλία  που έγινε στο θερινό αμφιθέατρο της Ξανθίππης μόνο και μόνο για να δώσει ο Πρόεδρος του Κέντορυ Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης νέες απευθείας αναθέσεις  ύψους27.000 ευρώ περίπου για 4 συναυλίες, η μία εκ των οποίων το βράδυ της Κυριακής και είχε όλο κι όλο...90 εισιτήρια των 3 Ευρώ;;! Σε συνεργασία φυσικά (όπως πάντα...), με τον γνωστό Νουάρδο!

Μετά το δημοσίευμά μας  λοιπόν το βράδυ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8/8/2021  για το παράνομο των ενεργειών του με τη ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ που είχε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και την Πυροσβεστική Ξάνθης...

Χθες αναγκάστηκε ως  ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δήμου Ξάνθης να βγάλει  ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ....ΑΝΑΒΑΛΕΙ  όλες τις εκδηλώσεις μέχρι 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021!!! (σ.σ. Όσο δηλαδή διαρκεί η ΚΥΑ του Χαρδαλιά. ΚΥΑ όμως που ισχύει απο....5/8/2021!!!!! )

Διαβάστε την ανακοίνωση του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με ημερομηνία 9/8/2021!!!

Σε συνέχεια της ΚΥΑ 1019/4/24-ε’/08.08.2021 (ΦΕΚ 3661/08.08.2021 τεύχος Β'): Παράταση ισχύος της από 5.8.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία απαγορεύονται μετακινήσεις, διελεύσεις ή παραμονή σε α) περιοχές NATURA, (β) δάση, (γ) εθνικούς δρυμούς, (δ) αισθητικά δάση και (ε) άλση εντός οικιστικών ιστών,

όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Δημοτικό Θερινό Αμφιθέατρο Ξάνθης αναβάλλονται έως τις 13 Αυγούστου 2021.

Η συναυλία του Ησαΐα Ματιάμπα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 στις 21:00. Για όσους επιθυμούν επιστροφή του αντιτίμου, αυτή θα πραγματοποιηθεί από το γραφείο έκδοσης, τηλ. 2541024542 εσωτ. 7.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

Και ερωτούμε...! Και τότε κύριοι Εισαγγελείς και κύριε Αστυνομικέ διευθυντά, πως πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Κυριακής 8/8/2021 αφού υπήρχε το απαγορευτικό και με τίνος άδεια; Απο τη μια δηλαδή να απαγορεύεται ακόμη και η διέλευση πεζών απο το περιαστικό δάσος της Εκκλησιαστικής Σχολής κι απο την άλλη να διοργανώνεται εκεί η εν λόγω συναυλία; Μόνο και μόνο γιατί ο  Πρόεδρος είχε κάνει την οικονομική συμφωνία;

Διαβάστε το σχετικό αποκαλυπτικό άρθρο του "maxitisthrakis.blogspot.com" 
της Κυριακής 8 Αυγούστου 2021

 Παράνομη ή νόμιμη η σημερινή συναυλία του Δήμου Ξάνθης;  Που κανείς δεν πήρε χαμπάρι και κόστισε 8.500 ευρώ;;;

Από  λογαριασμό που ενδεχομένως να είναι και ..."ψεύτικος (!) - διότι είναι

της μόδας και απο τα email που στέλνονται οι .....διάφορες "απαντήσεις"

στον Σάββα Μελισσόπουλο - πληροφορηθήκαμε για συναυλία με κάποιο συγκρότημα με τίτλο ΗΞΕΙΣ ΑΦΉΞΕΙΣ και διαφημιστή το «φερέφωνο» του Φανουράκη και του Τσέπελη που παίρνει σχεδόν το σύνολο των απευθείας αναθέσεων απο το Δήμο της

γνωστής παρέας"!

Μάλιστα το κόστος της συγκεκριμένης  συναυλίας σύμφωνα με πληροφορίες, είναι  8.500 ευρώ ενώ κανείς δεν γνωρίζει πόσο  κόστισε η συγκεκριμένη καμπάνια, αφού ο Λύρατζης με τον Σάββα Μελισσόπουλο και τον Δημαρχόπουλο ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ το συγκεκριμένο Μέσον λόγω της παλιάς...στενής συνεργασίας τους!!!!

Η είσοδος της συναυλίας; 3 ευρώ!!!

Την δημοσιεύουμε αυτούσια και απλά ρωτάμε τους Δημαρχόπουλο, Λύρατζη Ειρήνη

Χαριτωνίδου αν γνωρίζουν κάτι να μας "ενημερώσουν"...διότι το χρήμα είναι πολύ

 κατά γενική ομολογία. Αν δεν κάνουμε λάθος για 4 συναυλίες όχι και ιδιαίτερα γνωστών σχημάτων, περίπου 27.000 ευρώ χωρίς καμιά ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ! Αλήθεια ή ψέματα;

Ιδού και το email:

Xanthi Xanthi <xanthi2023@gmail.com>

Προς:maxitisthrakis@yahoo.gr,Μαχητής

Κυρ, 8 Αυγ στις 8:25 μ.μ.

Καλησπέρα,

πληροφοριακά σήμερα ο ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗ διοργανώνει μία παράνομη συναυλία

στις 21:00 στο καλοκαιρινό Δημοτικό Αμφιθέατρο, αφού σύμφωνα με το ΦΕΚ

που βγήκε την Παρασκευή απαγορεύεται όπως λέει και το 2ο άρθρο.

Επιπλέον

όπως λέει το 1ο άρθρο απαγορεύεται η διέλευση ή παραμονή σε δάση και

άλση εντός οικιστικών ιστών ( όπως είναι δλδ το καλοκαιρινό δημοτικό

αμφιθέατρο Ξάνθης).

Άρα η συναυλία σήμερα επάνω στο Δημοτικό αμφιθέατρο είναι παράνομη 100%. Και ελλοχεύει μεγάλο κίνδυνο απρόσμενων γεγονότων.

Ποιος έδωσε την έγκριση και ποιος είναι υπεύθυνος για την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας;

-Τι κάνει η Αστυνομία και η Πυροσβεστική;

-Τι κάνει η Πολιτική Προστασία;

-Τι λέει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

Αν  υπάρξει το ενδεχόμενο μιας πυρκαγιάς , ποιος θα είναι ο υπόλογος που

γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον Νόμο και αυτήν την απαγόρευση;

Το πρόστιμο που προβλέπεται είναι 10.000€

Άρθρο πρώτο

Απαγορεύσεις που αφορούν δάση, προστατευόμενες περιοχές και άλση

1. Απαγορεύεται, στο σύνολο της Επικράτειας και με οποιοδήποτε μέσο ή

τρόπο, κάθε μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε (α) περιοχές NATURA, (β)

δάση, (γ) εθνικούς δρυμούς, (δ) αισθητικά δάση και (ε) άλση εντός

οικιστικών ιστών.

Άρθρο δεύτερο

Απαγόρευση υπαίθριων δραστηριοτήτων που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά

1.Απαγορεύεται, στο σύνολο της Επικράτειας, κάθε υπαίθρια δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά

Παρατείνεται η ΠΝΠ για δάση, άλση και περιοχές Natura  μέχρι 13 Αυγούστου 2021!

Όπως ανακοίνωσε μάλιστα  η ΠΝΠ που εκδόθηκε την  περασμένη εβδομάδα και έληγε τη Δευτέρα, παρατείνεται ως την ερχόμενη  Παρασκευή 13 Αυγούστου. Με βάση την ΠΝΠ αυτή απαγορεύεται σε ολόκληρη τη  χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς,  περιοχέςNatura και άλση.

-Πως λοιπόν έγινε η παραπάνω συναυλία;

Δεν υπάρχουν σχόλια