GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γνωριμία με το caramel balayage

Η τεχνική του balayage είναι μία ευρέως γνωστή  τεχνική βαφής , ιδανική για όσες δεν θέλουν να ξεφύγουν από το φυσικό τους χρώμα και θέλου...


Η τεχνική του balayage είναι μία ευρέως γνωστή τεχνική βαφής, ιδανική για όσες δεν θέλουν να ξεφύγουν από το φυσικό τους χρώμα και θέλουν τα μαλλιά τους να μοιάζουν σαν να τα έχει ανοίξει ο ήλιος.

Και ενώ πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι είναι μία τεχνική που επιλέγουμε κυρίως το καλοκαίρι, οι hair stylists επιβεβαιώνουν ότι κάνουν τεράστιο λάθος. Είναι μία βαφή ιδανική για ελαφρά ξανοίγματα των μαλλιών και για όσες επιθυμούν μικρές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών τους.

Για το φθινόπωρο του 2021, το balayage είναι η απόλυτη τεχνική και η απόχρωση caramel, εύναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει.

Πρόκειται ουσιαστικά για ανταύγειες σε ζεστό χρυσαφί τόνο και ταιριάζει απόλυτα σε σε ανοιχτό καφέ και σκούρες μελαχρινές βάσεις.

Το Caramel Balayage προσθέτει διάσταση και λάμψη, διατηρώντας παράλληλα το φυσικό χρώμα της ρίζας σας.

“Οι πιο ανοιχτές βάσεις θα φωτιστούν εύκολα, ενώ οι πιο σκούρες βάσεις μπορεί να έχουν πιο σκοτεινό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, είναι θέμα συνεργασίας με τον hair stylist σας για να επιλέξετε την επιθυμητή απόχρωση καραμέλας ανάλογα με τη βάση στην οποία έχει να δουλέψει”, αναφέρει η Amanda Tua, Founder & Creative Director στο hair salon, Amanda Tua Hair

Προσθέτει ακόμη ότι είναι σημαντικό οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους, να χρησιμοποιούν εξειδικευμένα προϊόντα για βαμμένα μαλλιά, αλλά να μην αμελούν και τις θεραπείες στο κομμωτήριο, για χρώμα φρέσκο ​​και άκρες ενυδατωμένες και μεταξένιες.

 Πηγή: bovary.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια