GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με καθημερινές διπλές προπονήσεις συνεχίζεται το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας του ΑΟ Ξάνθη στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια. Σ...


Με καθημερινές διπλές προπονήσεις συνεχίζεται το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας του ΑΟ Ξάνθη στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια. Στις πρωινές προπονήσεις δίνεται έμφαση στην τακτική και στις ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε υποομάδες ακολουθούν το πρόγραμμα στο γυμναστήριο που περιλαμβάνει ενδυνάμωση αλλά και αρκετές διατατικές ασκήσεις.Όλο το προηγούμενο διάστημα τα περισσότερα μέλη του ΑΟΞ είχαν εμβολιαστεί, ενώ την Τρίτη ολοκληρώθηκε ο εθελοντικός εμβολιασμός και του τελευταίου γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, η εθνική κλήση στην Εθνική ομάδα Ελπίδων για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κώστα Θυμιάνη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ κλήθηκε να ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τον φιλικό αγώνα με την Δανία (3/9) αλλά και για την αναμέτρηση στην Ισλανδία (7/9) στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια