GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ «ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Παραθέτουμε αυτούσια την «άλλη» φωνή αυτή των υγειονομικών της Ξάνθης που εξηγούν τους λόγους που δεν επιθυμούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τ...


Παραθέτουμε αυτούσια την «άλλη» φωνή αυτή των υγειονομικών της Ξάνθης που εξηγούν τους λόγους που δεν επιθυμούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους λόγω covidΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

Αγαπητοί συμπολίτες μας,

Από την αρχή της πανδημίας βάλαμε ψυχή και σώμα βοηθώντας εσάς τους συμπολίτες μας μέσα σ’ ένα περιβάλλον άγνωστης απειλής και χωρίς ιδιαίτερες μεθόδους προστασίας μας.

Πιστεύουμε ότι εξ αρχής – αντί του τόσο αυστηρού lockdown που επιβλήθηκε στη χώρα μας – θα έπρεπε να είχε ακολουθηθεί ένα διαφορετικό μοντέλο διαχείρισης της πανδημίας, όπως συνέβη για παράδειγμα στη Σουηδία. Θα έπρεπε, δηλαδή, να είχε ενισχυθεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και να είχαν προστατευθεί οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ώστε να μην κλείσουν τα χειρουργεία και τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία. Θα έπρεπε, μάλιστα,  να είχαν εφαρμοσθεί μέθοδοι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού όλων των πολιτών.

Πιστεύουμε ακράδαντα στη στήριξη των φαρμάκων για την άμεση αντιμετώπιση της πανδημίας. Δεχθήκαμε τα εμβόλια κατά covid19 ως βοήθεια έκτακτης ανάγκης.

Δεχόμαστε τον εθελοντικό εμβολιασμό. Έχουμε όμως επιφυλάξεις και ανησυχία για τις παρενέργειες των νέων γενετικών – τεχνολογικών «εμβολίων», και ιδιαίτερα τις μακροχρόνιες που είναι άγνωστες ακόμα. Δεν κατανοούμε τη μη ανάληψη ευθύνης για τις παρενέργειες των εν λόγω «εμβολίων» και ζητούμε περισσότερη επιστημονική εμπειρία, έρευνες και ελεύθερο επιστημονικό διάλογο πριν περάσουμε σε εμβολιασμό μας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ χαμηλότερης επικινδυνότητας σε σχέση με τον αρχικό ιό και, ως εκ τούτου, δεν δικαιολογεί την εμμονή που επιδεικνύουν οι κυβερνώντες για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού. Πιστεύουμε ότι  ο εξαναγκασμός σε ιατρική πράξη χωρίς τη συναίνεση του ασθενούς – πολύ δε περισσότερο του υγιούς – αποτελεί παράνομη πράξη και ηθική κατάπτωση.

Αντιτιθέμαστε στον εκβιασμό για «υποχρεωτικότητα» ιατρικών πράξεων και αναστολή της εργασίας μας χωρίς αποδοχές και τον βλέπουμε σαν μια απόπειρα για κατάλυση της αξιοπρέπειας όλων, κατάλυση της ελεύθερης βούλησης, καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, προσπάθεια οικονομικής εξόντωσης μας, σχέδιο συρρίκνωσης της δημόσιας υγείας και αρχή ενός απολυταρχικού καθεστώτος.


Πιστεύουμε στο φως του Ιπποκράτη και τη δημοκρατία.

1η Σεπτεμβρίου διωκόμαστε, αλλά κρατάμε τη στάση μας – την ευγένεια και την αξιοπρέπειά μας – και αρνούμαστε να αλληλοχτυπηθούμε μέσα στην κοινωνία. Ανησυχούμε και αρνούμαστε να γίνουμε εμείς οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, οι φταίχτες, για την επικείμενη σταδιακή διάλυση του νοσοκομείου μας και για την συρρίκνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για το οποίο παλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Παλεύουμε για το δικαίωμα όλων μας στην υγεία και στην ελεύθερη επιλογή, στο Αυτεξούσιο.

Ζητούμε να είμαστε ενωμένοι, προασπίζοντας το καλό, το αληθινό και το δίκαιο.

Λέμε ΝΑΙ στα παραδοσιακά  εμβόλια, ΝΑΙ στα φάρμακα, αλλά ΟΧΙ στην «υποχρεωτική» έγχυση μέσα στο ίδιο μας το σώμα ενέσεων οι οποίες δεν φαίνεται να αποτελούν «εμβόλια», αλλά προϊόντα γενετικής μηχανικής DNA και mRNA με άγνωστες μακροπρόθεσμες συνέπειες».


Με εκτίμηση,

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΞΑΝΘΗΣ
«ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια