GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Β ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ: Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Κ. Ζουρνατζίδου, "έκοψε" το νερό και απο την ποτίστρα των κτηνοτρόφων του Σελέρου!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ: Ο κ. Τσιτιριδης και η προστατευόμενη του αφού εκδικηθηκσν τους αγρότες του Σελερου τώρα εκδικούνται και τους κτηνοτρόφους.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ: Ο κ. Τσιτιριδης και η προστατευόμενη του αφού εκδικηθηκσν τους αγρότες του Σελερου τώρα εκδικούνται και τους κτηνοτρόφους.

 
Νέα επίθεση του πρώην Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη σε βάρος της Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Ντίνας Ζουρνατζίδου, -αλλά και του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη- γιατί «έκοψαν» το νερό μετά τους αγρότες  και στους κτηνοτρόφους του Σελέρου!

Συγκεκριμένα η κυρία Ζουρνατζίδου, έκοψαε το νερό από δημόσια ποτίστρα για τους κτηνοτρόφος του Σελέρου,  προκειμένου να ποτίσουν τα ζώα τους, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν αυτά να πεθάνουν!!

Μάλιστα ο πρώην Δήμαρχος έχει αναρτήσει στον τοίχο του Vasilis Tsolakidis στο fb και σχετικό βίντεο 


Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην Δημάρχου Αβδήρων έχει ως εξής:

Vasilis Tsolakidis


Ο κ. Τσιτιριδης και η προστατευομενη του αφού εκδικηθηκσν τους αγρότες του Σελερου τώρα εκδικούνται και τους κτηνοτρόφους. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Χωρίς ίχνος και διάθεση λαϊκισμού το αφιερώνω σε κάθε σκεφτομενο πολίτη του Δήμου Αβδήρων. Το ενδιαφέρον τους εξαντλείται στα  βολεματα ημετέρων.

 Ποιος θα νιαστει για τον μικρόβιοπαλαιστη. Τον καλώ άμεσα να δώσει λύση αν του έχει μείνει ίχνος ευαισθησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια