GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παιδικοί σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Πήραν παράταση οι αιτήσεις

  Παράταση μέχρι την Κυριακή, 8 Αυγούστου, δόθηκε από την ΕΕΤΑΑ για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις για το Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής κ...

 


Παράταση μέχρι την Κυριακή, 8 Αυγούστου, δόθηκε από την ΕΕΤΑΑ για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις για το Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ, για το σχολικό έτος 2021-2022.

Η ΕΕΤΑΑ είχε προαναγγείλει το ότι θα δοθεί παράταση στις αιτήσεις καθώς παρουσιάστηκαν καθυστερήσεις στην ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων τους προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», περιόδου 2021 – 2022, που οφείλονταν σε τεχνικά προβλήματα της σχετικής πλατφόρμας. Η αρχική προθεσμία των αιτήσεων έληγε αύριο, Τρίτη 3 Αυγούστου, τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ και με γνώμονα την ευρύτερη δυνατή κάλυψη των υποψηφίων ωφελούμενων, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγράμματος «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, περιόδου 2021-2022», παρατείνεται ως ακολούθως:

Δικαίωμα συμμετοχής, σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ θα έχουν οι εργαζόμενοι/ες που είναι
α) υπάλληλοι, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού), ή

β) μισθωτοί/ές, αυτοαπασχολούμενοι/ες στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι/ες δεν έχουν αιτηθεί ή και ενισχυθεί από συγχρηματοδοτούμενες δράσεις εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής

γ) μισθωτές/αυτοαπασχολούμενες στον ιδιωτικό τομέα οι οποίες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στην συγχρηματοδοτούμενη Δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» Κύκλος 2021-2022 πλην αποκλείονται του δικαιώματος λήψης voucher της Δράσης αυτής λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού της.

Με την προϋπόθεση ότι έχουν συνολικό οικογενειακό δηλωθέν ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020, το οποίο δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να υπερβαίνει τις:
33.000 € για αιτούντες/σες που έχουν έως δύο (2) παιδιά
36.000 € για αιτούντες/σες που έχουν έως τρία (3) παιδιά
39.000 € για αιτούντες/σες που έχουν έως τέσσερα (4) παιδιά και
42.000 € για αιτούντες/σες που έχουν έως από πέντε (5) και άνω

Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020) και η κατάσταση απασχόλησης.

πηγή: dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια