GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι συμβαίνει Δήμαρχε Αβδήρων με την Ζουρνατζίδου; "Έκοψε" το νερό και απο τη βρυσούλα στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής!!! (φωτο)

*Επικροτείς κύριε Δήμαρχε Αβδήρων το "αυτοκρατορικό" ύφος των ανακοινώσεων της κυρίας Ντίνας Ζουρνατζίδου; Μήπως σε ..."κρα...


Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο Δήμο  Αβδήρων και ποιος είναι ο  Δήμαρχος;!! Τον τελευταίο καιρό έχουμε μπερδευτεί..

 Ο Γιώργος  Τσιτιρίδης ή η κυρία Ντίνα Ζουρνατζίδου με τις ....τρεις θέσεις και τις θρασύτατες επιστολές με τις οποίες εμφανίζεται η ίδια ως "απόλυτη" ηγεμών της ηγεσίας της ΔΕΥΑ Αβδήρων, παραγνωρίζοντας και τον κοινωνικό ρόλο της δημοτικής επιχείρησης; 

Ευθέως λοιπόν ρωτάμε τον κύριο Γιώργο Τσιτιρίδη αλλά και τον κύριο Νίκο Μαυρίδη που την στήριξε και εκλέχτηκε, γιατί άλλως....θα ήταν τώρα στα αζήτητα! 

Τι συμβαίνει  με την Ζουρνατζίδου κύριε Δήμαρχε; Αυτοί καθορίζει την κοινωνική πολιτική του Δήμου Αβδήρων; Αυτή αποφασίζει σε όλα χωρίς να ρωτάει κανέναν; Τι εξάρτηση είναι αυτή κύριε Γιώργο Τσιτσιρίδη απέναντι στην συγκεκριμένη κυρία; Εσύ μέχρι σήμερα δεν είχες εξάρτηση απο κανέναν. Τι συμβαίνει με την Ζουρνατζίδου; Ειλικρινά απορούμε όλοι μας. Σε κρατάει από κάπου; Πήγατε και κόψατε το νερό στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή της Αερολέσχης; 

Και ιδού και η επιστολή που πήραμε σήμερα στο "Μ" για το νέο ...επίτευγμα της συγκεκριμένης κυρίας!!!

(σ.σ. Εκτός αν κύριε Τσιτιρίδη επαναλαμβάνω σε κρατάει κάπου η  Ζουρνατζίδου....διότι το "αυτοκρατορικό" της ύφος στην τελευταία της επιστολή για την γούρνα των κτηνοτρόφων του Σελέρου πραγματικά μας εξέπληξε όλους...)

Η επιστολή καταγγελία: 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ( Αερολέσχη Ξάνθης).

Καλησπέρα.

Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο (Αερολέσχη Ξάνθης) δίπλα στο Flamigo, υπάρχει ένα μικρό εικονοστάσι-παρεκλήσι της Αγίας Παρασκευής, στο οποίο υπάρχει είσοδος και από τον κεντρικό δρόμο. (επισυνάπτω φωτογραφίες).

Στο σημείο αυτό υπήρχε μία απλή βρύση, από την οποία παίρναμε νερό οι ερασιτέχνες αθλητές  και ποτίζαμε και 2 γλάστρες λουλουδιών.

Για ανεξήγητο λόγο η παροχή διεκόπη και σφραγίστηκε με μολυβοσφραγίδα…

1) Πόσο νερό μπορεί να καταναλώσουνε 5-10-20 αθλητές την ημέρα;

2) Το 1 λίτρο που ποτίζαμε τις γλάστρες ήταν επιβαρυντικό για την ύδρευση;

3) Ή μήπως πείραζε το ότι υπήρχε νερό στο εικονοστάσι-παρεκλήσι;

Προς ενημέρωσή σας:

https://ecopress.gr/ypochreotika-dimosies-vryses-se-olous-tous-dimous/

Θα επιθυμούσα να έχω μία τεκμηριωμένη απάντηση.

Σας ευχαριστώ.

Dimitrios Damianidis

 <sv7dmd@yahoo.gr>




 

Δεν υπάρχουν σχόλια