GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έμμισθος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Αβδήρων ο Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ!!!

Εχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία διαπλοκής κύριε Πρωθυπουργέ! Στρατιές αργόμισθων συμβούλων των δημάρχων  που τους πληρώνει ο Ελληνικός ...


Εχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία διαπλοκής κύριε Πρωθυπουργέ! Στρατιές αργόμισθων συμβούλων των δημάρχων  που τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός!!!! Και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας!
Πριν αλέκτωρ λαλήσει επιβεβαιωθήκαμε  σε ένα ακόμη θέμα που πρώτοι αποκαλύψαμε!

Συγκεκριμένα στην (αναμενόμενη από τον περασμένο Ιούνιο....), πρόσληψη του πρώην Δημάρχου Σελέρου Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ ως ειδικού συνεργάτη σε θέματα....τοπικής αυτοδιοίκησης (σ.σ. Προφανώς για να να δημιουργήσει νέα χρέη και σκάνδαλα στο Δήμο Αβδήρων....) , προέβη ο νυν Δήμαρχος Αβδήρων  Γιώργος Τσιτιρίδης!!!

Αφού όπως κυκλοφορεί στην "πιάτσα"  ο κύριος Μπιρόλ δεν έβγαινε ως «καφετζής» στο Σέλερο  μετά την αποτυχία του να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές με την παράταξη....Τσολακίδη!!!

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη, o Iντζέ Μεμέτ Μπιρόλ προσλαμβάνεται σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, χωρίς να έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες, με βάση σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την παροχή των υπηρεσιών.

Στην ουσία δηλαδή απλά θα...κάθεται και θα πληρώνεται σύμφωνα με τις ρυθμίσεις Θεοδωρικάκου  που έχει δημιουργήσει «στρατιές» ειδικών συμβούλων και συνεργατών των δημάρχων. Δυστυχώς με την κάλυψη όμως και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη....Μάλιστα η όλη ιστορία έχει καταντήσει πλέον  ΑΗΔΙΑ για τον Ελληνικό λαό!!! Που τους έχει "πληρώνει"...
.

Να συγχαρούμε για το «βόλεμα» του κυρίου Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ πλην του νυν Δημάρχου Αβδήρων και τον πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη που τον είχε επί χρόνια στενό συνεργάτη.   

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει ατιμωρησία... Αντί να βρίσκεται στη φυλακή ο Μπιρόλ του Σελέρου με τα χρέη και τα σκάνδαλα που «κληρονόμησε» στο Δήμο Αβδήρων, τον έκανε ο Γ. Τσιτιρίδης και ....έμμισθο ειδικό συνεργάτη! Και μάλιστα σε θέματα τοπικής  αυτοδιοίκησης!!! Αφεριμ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια