GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Δήμαρχος-επιχειρηματίας Τσέπελης, έκλεισε πάλι ΠΑΡΑΝΟΜΑ την είσοδο της Π. Πόλης για να αυξήσει την πελατεία του! Πότε θα χορτάσει; ( νέες φώτο)

*Με εντολή Τσέπελη και Σοφίας Ψωμά τοποτέθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021,  4η μέρα (22/8, 23/8, 24/8, 25/8), η διαχωριστική...


*Με εντολή Τσέπελη και Σοφίας Ψωμά τοποτέθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021,  4η μέρα (22/8, 23/8, 24/8, 25/8), η διαχωριστική μπαριέρα και το ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΑ με την "παραπλανητική" πινακίδα!!! 


O Nόμος Τσέπελη ΥΠΕΡΑΝΩ κάθε Νομιμότητας και Εισαγγελέων, οπότε και σήμερα (4η μέρα απο την περασμένη Κυριακή), με εντολές του Δήμαρχου επιχειρηματία καφε μπαρ, "έκλεισε" ΠΑΡΑΝΟΜΑ η Είσοδος της Παλιάς Πόλης, προκειμένου με τον  τρόπο αυτό να εξυπηρετήσει και πάλι τα επαγγελματικά του συμφέροντα, σε βάρος της πόλης και των δημοτών...! Προκειμένου7 να αυξήσει και την πελατεία του!!!  

 

Δεκάδαες τηλέφωνα δεχτήκαμε και πάλι απο πολίτες για την συνεχιζόμενη για 4η μέρα απο την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΑΚΤΙΚΗ του Δήμαρχου Τσέπελη, με την πλήρη κάλυψη για μια ακόμη φορά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, αφού παρά τα όσα κουτοπόνηρα αναφέρει η απαγορευτική πινακίδα,  είναι αδύνατη η προσέλευση οχημάτων, είτε αυτά είναι ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, ΙΧ κατοίκων της Π. Πόλης αστυνομικά κλπ 

(σ.σ. Κι όλα αυτά παρά την παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την διενέργεια Εισαγγελικής Έρευνας απο τον Οκτώβρη 2020!!!!)  

Υπενθυμίζουμε οτι η είσοδος της Παλιάς Πόλης που βλέπετε και τι "εικόνα" εμφανίζει, απο την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, έχει κλείσει και την Δευτέρα 23/8 και την Τρίτη 24/8 αλλά και την Τετάρτη 25/8 με τον....Νόμο Τσέπελη!!!!  

Μάλιστα την εντολή να ΚΛΕΙΣΕΙ ο δρόμος την έδωσε η Γενική γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά!!!  Που αποτελεί πλέον το Νο 2 του Δήμου και τα πάντα περνάνε απο το χέρι της!!! 

Και παράλληλα για μια ακόμη φορά και αφού "καταργήθηκε" το πεζοδρόμιο στο Πρώτο Σκαλί, το μαγαζί του Δήμαρχου, γέμισε τραπεζοκαθίσματα το δρόμο της εισόδου για να κερδοσκοπήσει!

Τι κάνει η αντιπολίτευση απο την δική της πλευρά; 

Ο Σάββας Μελισσόπουλος ετοιμάζει το... ολόσωμο μαγιό του, ο Λύρατζης απολαμβάνει την ξενάγηση του ....Κανάτα στο κολυμβητήριο και ο Δημαρχόπουλος δηλώνει....παρών, αλλά είναι στην ουσία απών!!! 

Περιμένουν δηλαδή όλοι μαζί, ένας Γιάννης Τσεγγελίδης να φέρει την....άνοιξη και να στείλει φυλακή τον Τσέπελη; 

Ή οργανώνονται για την επόμενη..."ξενάγησή" τους στο δημοτικό κολυμβητήριο;



Δείτε τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ  του Δήμαρχου Τσέπελη μέσα στο δρόμο, ενώ το ΑΕΡΙΚΟ παραμένει κλειστό γιατί δεν το αφήνουν να βάλει....τραπεζοκαθίσματα!!! Ένας Εισαγγελέας;  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια