GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΣΕΠΕΛΗ ΑΠΟ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΈΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ!

Επειδή στην αποκάλυψη του Φανουράκη - τον οποίο εμείς δεν πιστεύουμε ότι κι αν λέει ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ διότι έχουμε στα χέρια και το ηχητικό ντοκουμ...

Επειδή στην αποκάλυψη του Φανουράκη - τον οποίο εμείς δεν πιστεύουμε ότι κι αν λέει ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ διότι έχουμε στα χέρια και το ηχητικό ντοκουμέντο και λέμε ευθέως ότι λέει ψέματα - καταγγέλλουμε την απόλυτη κάλυψη του παραπάνω θέματος και από όλες τις  παρατάξεις της  αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξάνθης, αφού κανείς δεν ζήτησε την έγγραφη  ΕΓΚΡΙΣΗ των Υπουργείων Παιδείας αλλά και του ΥΠΕΞ για την ΑΓΟΡΑ του συγκεκριμένου οικοπέδου στην περιοχή της Πετρελαιοαποθηκών –θέλουμε επίσημα έγγραφα!!!
Καταγγέλλοντας παράλληλα ότι ...

-Υπό την απόλυτη κάλυψη Μελισσόπουλου-Δημαρχόπουλου-Παπαχρόνη-Λύρατζη-Παπαϊωάννου κλπ  ο αντ αυτού αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, ισχυρίζονταν ότι έχουν την ΕΓΚΡΙΣΗ όσο του Δένδια, όσο και της Κεραμέως, παρά την ΑΡΝΗΣΗ του Περιφερειακού διευθυντή ΑΜΘ για την αγορά του οικοπέδου και την κατασκευή σχολείου για το Δροσερό, στην περιοχή της Πετρελαιοαποθηκών!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ κύριε Φανουράκη, κύριε Τσέπελη!

-Δείξε Δήμαρχε ΤΣΕΠΕΛΗ τα επίσημα χαρτιά των δυο Υπουργείων, ΥΠΕΞ και Παιδείας, που ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ την κατασκευή του σχολείου στην συγκεκριμένη περιοχή της Πετρελαιοαποθηκών και την αγορά του οικοπέδου του «εκλεκτού» σας εργολάβου και μάλιστα –επαναλαμβάνουμε- παρά την ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΘΕΣΗ που εξέφρασε ο Περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης ΑΜΘ Κωνσταντίνος Μπαντίκος!

Διότι ισχυριζόμενος ο  Φανουράκης ότι έχετε την ΕΓΚΡΙΣΗ των δυο Υπουργείων ΥΠΕΞ και ΠΑΙΔΕΙΑΣ παραπλανήσατε και το δημοτικό συμβούλιο αλλά και την τοπική κοινωνία που είδε τη συνεδρίαση από το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! Περιμένουμε....

(σ.σ. Διότι εκτός των άλλων και τα λεφτά είναι πάρα πολλά κύριε Δένδια...)

Δεν υπάρχουν σχόλια