GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθησαν άλλοι δύο δράστες της απαγωγής των Πακιστανών στην Κομοτηνή

Εκδόθηκε εις βάρος τους ένταλμα σύλληψης – Οι Πακιστανοί, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο, κρατούν...


Εκδόθηκε εις βάρος τους ένταλμα σύλληψης – Οι Πακιστανοί, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο, κρατούνταν όμηροι στον οικισμό του Αλάν Κογιού – Οι δράστες απαιτούσαν χρήματα για την απελευθέρωση τους
Συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης 4 Αυγούστου στην Κομοτηνή και σε οικισμό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και του Αστυνομικού Τμήματος Αρριανών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, με σχετικά Εντάλματα Σύλληψης, ακόμη δύο μέλη της σπείρας που κρατούσε παράνομα επτά αλλοδαπούς σε οικία στον οικισμό του Αλάν Κογιού απαιτώντας χρήματα για την απελευθέρωση τους.

Πρόκειται για μία 24χρονη ημεδαπή και έναν 22χρονο ημεδαπό, ο οποίος αρχικά δεν είχε ταυτοποιηθεί και τα στοιχεία του προέκυψαν στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εμπεριστατωμένης έρευνας των αστυνομικών τουΤμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρριανών.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση είχει συλληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιουλίου ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της αρπαγής, της εκβίασης και για διευκόλυνση μεταφοράς αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Οι αλλοδαποί, οι οποίοι είναι υπήκοοι Πακιστάν, εισήλθαν παράνομα στη χώρα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου και ακολούθως ο ένας εκ των δραστών τους οδήγησε πεζούς σε προκαθορισμένο σημείο σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης. Στη συνέχεια, την Πέμπτη 29 Ιουλίου, μαζί με τον 32χρονο και τον 22χρονο τους μετέφεραν με δύο οχήματα στην παραπάνω οικία, όπου τους κρατούσαν παράνομα με τη χρήση βίας και με απειλές, προκειμένου να αποκομίσουν χρηματικά ποσά.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι κατά το χρόνο της παράνομης κράτησης των αλλοδαπών, συγγενικά τους πρόσωπα μετέφεραν σε λογαριασμό της 24χρονης το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια