GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή η απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση, αλλά στη Ξάνθη ο Δήμος Τσέπελη διοργανώνει...συναυλίες

Την παράταση ισχύoς της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ανακοίνωσε ο Υφ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

Την παράταση ισχύoς της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ανακοίνωσε ο Υφ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

Αλλά στη Ξάνθη ο Δήμος Ξάνθης διοργανώνει συναυλίες για να "δικαιολογήσει" απευθείας αναθέσεις, άσχετα αν ξοδεύει 27.800 ευρώ γι' αυτές και κόβει ....90 εισιτήρια των 3 ευρώ!!!!  Όπως το βράδυ της Κυριακής....

Αναλυτικότερα:
Για ακόμη ένα δύσκολο βράδυ στην Εύβοια που δοκιμάζεται για 6η μέρα έκανε λόγο ο κ. Χαρδαλιάς στην έκτακτη ενημέρωση. Τόνισε, πως βρίσκονται σε ετοιμότητα οι υγειονομικές δομές και το ΕΚΑΒ και πρόσθεσε πως οι περιπολίες στα καμένα της Αττικής θα συνεχιστούν και σήμερα για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 13/08 στις 6:00 το πρωί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία βρισκόταν σε ισχύ μέχρι αύριο και η οποία προέβλεπε καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα σε περιοχές Natura, δάση, άλση και εθνικούς δρυμούς.

Επιπλέον, απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα και εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

Τέλος, αναφορικά με τις νέες πυρκαγιές που χρειάστηκαν εναέρια μέσα σε Ζάκυνθο και Ηράκλειο, τόνισε πως τέθηκαν γρήγορα σε έλεγχο και είναι σε ύφεση.

Την ίδια ώρα η πυρκαγιά στην Ηλεία, που πέρασε στην Αρκαδία είναι σε ύφεση, έχοντας αφήσει μικρά μέτωπα, τα οποία αντιμετωπίζονται με επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια