GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χαστούκι" στον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Αχμέτ Μετέ απο τον Κένταυρο! Ψήφισαν άλλον για Ιμάμη, προκαλώντας την οργή του!

Ο πλέον φανατικός "Γκιουλενιστής" την περίοδο που έρχονταν χιλιάδες δολλάρια στην Ορεινή Ξάνθη για τα Ιεροσπουδαστήρια, ήταν ο Αχμ...


Ο πλέον φανατικός "Γκιουλενιστής" την περίοδο που έρχονταν χιλιάδες δολλάρια στην Ορεινή Ξάνθη για τα Ιεροσπουδαστήρια, ήταν ο Αχμέτ Μετέ, λένε οι άνθρωποι που ξέρουν καλά τις "Βουλγαροπομάκικες" ρίζες του!!!
"Κακός" όχι μόνο ως "Ψευτομουφτής" και Ιερωμένος αλλά και ως άνθρωπος, αποδεικνύεται δυστυχώς ο Αχμέτ Μετά, αφού όταν οι μουσουλμάνοι δεν "ψηφίζουν" τις επιλογές του, βγάζει ένα απύθμενο μίσος και μια εκδικητικότητα που πράγματι προκαλούν το λαϊκό και κοινό αίσθημα και εκπλήσσουν ακόμη και τους υποστηριχτές του..!

Τι συνέβη λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Α" απο την Ορεινή περιοχή....

Στο χωριό Κένταυρος Ξάνθης οι μουσουιλμάνοι είχαν δυο επιλογές για τον νέο Ιμάμη του χωριού τους με αποτέλεσμα, να... "μαυρίσουν" τον "εκλεκτό" του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Αχμέτγ Μετέ, ψηφίζοντας ...άλλον συγχωριανό τους, τον οποίο θεωρούσαν καλύτερο ως άνθρωπο και πιο κοντά στο Ισλάμ και στον Αλλάχ, πράο και ήσυχο...!

Αποτέλεσμα; Δεν "εκλέχτηκε" τελικά η επιλογή του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Αχμέτ Μετέ αλλά "εκλέχτηκε" αυτόν που ήθελαν να βγάλουν οι συγχωριανοί του, με αποτέλεσμα να γίνει κυριολεκτικά το έλα να δεις....!!!


ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ λοιπόν ο Μετέ, συγκάλεσε αμέσως το άτυπο όργανο στη μειονότητα με τους μειονοτικούς βουιλευτές, πολιτευτές, δημάρχους, αντιδημάρχους κλπ ζητώντας ..."την «κεφαλή επί πίνακι» του νέου Ιμάμη  του Κενταύρου και των πιστών του, με τη λογική οτι δήθεν είναι...."Γκιουλενιστής" και..."αντιΕρντογάν"!!!

Ποιός; Ο Μετέ που επί χρόνια στην περίοδπ του ΠΑΣΟΚ  όπως είναι γνωστό, ήταν άνθρωπος του Γκιουλέν και εισέπραττε μαζί με κάποιους άλλους εκλεκτούς της μειονότητας, χιλιάδες δολλάρια για τα σχολεία του και την "εκπαίδευσή" του  και γι' αυτό στο πραξικόπημα στην Τουρκία κατά του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, πρώτα περίμενε να "ξεκαθαρίσει" το "τοπίο" και μετά πήρε θέση ....υπέρ του!!! "Πονηρός" όπως όλοι οι "βουλγαροΠομάκοι" όπως τον χαρακτηρίζουν οι συγχωριανοί του στο Ωραίον, αποκαλώντας τον πολλές φορές με το Βουλγάρικο όνομά του!!!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μάλιστα, ο "Ψευτομουφτής" Ξάνθης απείλησε οτι αν δεν "εκλεγεί" ο "εκλεκτός" του νέος Ιμάμης στον Κένταυρο....ΔΕΝ θα τον...."πληρώνει" απο τα λεφτά που του δίνει η Τουρκία δια μέσω του Τουρκικού Προξενείου και ΔΕΝ θα τον "ανααγνωρίσει"!

Προκαλώντας την αντίδραση των κατοίκων του Κενταύρου που γενικά δεν τα πάνε καλά με τους Εχινιώτες και τους υπόλοιπους, διότι είναι οι πλέον αδικημένοι και φτωχοί στην Ορεινή περιοχή και κάποτε είχαν ψηφίσει ακόμη και ΚΚΕ απο αντίδραση....και ιδίως η νεολαία! 

Μεετά απο αυτό, έγινε "συγκέντρωση" των παραγόντων της μειονότητας, με τον μεν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν  Ζεϊμπέκ σύμφωνα με πληροφορίες να είναι διαλλακτικός και να ζητάει να παραμείνει Ιμάμης αυτόν που ψήφισε το χωριό Κένταυρος, τον βουλευτή Μπαράν Μπουρχάν να το "παίζει" ουδέτερος και τους αντιδημάρχους της Ξάνθης να τάσσονται ανοιχτά υπέρ του....Μετέ!!!

Μετά τις εξελίξεις αυτές, το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα και θα επιλυθεί απο τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής, καθώς απο την πλευρά του ο Ιμάμης του Κενταύρου αρνείται κάθε σχέση με τον Γκιουλέν, ενώ άνθρωποι του χωριού ισχυρίζονται οτι "οι πρώτοι Γκιουλενιστές" την περίοδο της παντοδυναμίας του στην Ορεινή περιοχή της Ξάνθης, ήταν ο ίδιος ο "Ψευτομουφτής" Ξάνθης Αμέτ Μετέ και οι "επιτελείς" του μαζί με επιφανή τότε πρόσωπα στη μειονότητα που υπάγονταν και πολιτεύονταν την περίοδο εκείνη με το ΠΑΣΟΚ...!!! 
 

Ήδη αυτήν τη στιγμή λοιπόν "βράζει" η μειονότητα, προκειμένου με το ζόρι στον Κένταυρο να "αναγνωρίσουν" Ιμάκη αυτόν που θέλει ο Μετέ κι όχι οι αυτόν που θέλουν και ψήφισαν οι κάτοικοι του χωριού!!! 

*Απο το adesmeftithrakisblogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια