GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βάζουν ΜΠΡΟΣΤΑ το ...ΥΠΕΞ! Για να αγοράσουν ..."ακίνητα" κολλητών (!) για νέα μειονοτικά σχολεία για το Δροσερό και τα Κιμμέρια!

Απίστευτη αποκάλυψη στο δια Περιφοράς Δημοτικό συμβούλιο της   Τετάρτης από τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης που έγινε και...εκπαιδευτικός...



Απίστευτη αποκάλυψη στο δια Περιφοράς Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης από τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης που έγινε και...εκπαιδευτικός (!), προκειμένου να «ευνοηθούν» φίλοι τους... οικοπεδούχοι!!!!

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ, ΜΕ ΤΣΕΠΕΛΗ-«ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ» ΚΑΙ «ΠΑΡΕΑ»...! ΘΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ! 

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΜΘ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΝΤΙΚΟΥ !

Απίστευτη αποκάλυψη δια...χειλών Φανουράκη! Ο Αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης και επί των Οικονομικών, αποκάλυψε μπροστά στο εμβρόντητο «ακροατήριό» του στο με τηλεδιάσκεψη δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης ότι μπορεί να είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ η εισήγηση του  Προϊστάμενου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜΘ κ. Κωνσταντίνου  Μπαντίκου για νέο σχολείο στο Δροσερό και μπορεί να είναι ιδιαίτερα προκλητική η «στενή» σχέση της σημερινής δημοτικής αρχής με το Τουρκικό Προξενείο, το «Τουρκικό» κόμμα  DEB στο οποίο ανήκουν και όλοι οι αντιδήμαρχοί του όπως και με τον Ψευτομουφτή» Ξάνθης, εν τούτοις έχουν την στήριξη του.....ΥΠΕΞ (!!!) για την αγορά οικοπέδου ύψους, τουλάχιστον ενός εκατομμύριου ευρώ!!!

(σ.σ. Δηλαδή κύριε Δένδια το ΥΠΕΞ στηρίζει....Τσέπελη, Φανουράκη, DEB, Ψευτομουφτή Ξάνθης, Σουά, κλπ;;;)

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές του «Μ»  (σ.σ. Ήδη το θέμα είχαμε αποκαλύψει προ 6 και πλέον μηνών...), το «οικόπεδο» υπάρχει και ανήκει σε... «εκλεκτό» εργολάβο κολλητό του Φανουράκη και.. «υποστηριχτή» τους στις τελευταίες εκλογές, η τιμή του οποίου μπορεί για τον ίδιο να εκτιμάται στο  1.250.000 ευρώ, ωστόσο για το καλό του.…..Έθνους και του τόπου μπορεί να «πέσει» προκειμένου να γίνει εκεί νέο σχολείο και γυμνάσιο για το Δροσερό!!!!  Και να πάρει τα...μετρητά που τόσο έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις του!!!!

ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ 11Ο ΘΕΜΑ

Η συζήτηση έγινε με αφορμή το 11ο θέμα στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου και αφορούσε την ......6η αναμόρφωση προοϋπολογισμού έτους 2021 με σκοπό την αγορά του συγκεκριμένου οικοπέδου!!!

Τι έλεγε επακριβώς το συγκεκριμένο θέμα:

Έγκριση της 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2021 (εισηγητής, Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης, Αντιπρόεδρος ΟΕ)

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΜΘ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ! 

Τι αναφέρει όμως για το θέμα της ίδρυσης σχολείου για το Δροσερό  το έγγραφο του Περιφερειακού Διευθυντή ΑΜΘ Κωνσταντίνου Μπαντίκου με αριθ πρωτ. Φ.3.1/4346Α, 4177 που εστάλη στις 4/6/2021 και αναφέρει τα παρακάτω:

Προς

ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ

Γραφείου Δημάρχου Ξάνθης

ΘΕΜΑ: «Απάντηση σε έγγραφο». ΣΧΕΤ.: Το υπ’ αριθ. 10952/12-05-2021 έγγραφό σας Σε συνέχεια του ανωτέρου σχετικού και κατόπιν συνεκτίμησης απόψεων των αρμοδίων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης σημειώνουμε τα ακόλουθα:

Η καθ' ημάς αρμοδιότητα, αφορά στη διατύπωση γνώμης αμιγώς για ζητήματα εκπαιδευτικού σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε ανάγκες και τα δεδομένα του μαθητικού δυναμικού και των κτηριακών εγκαταστάσεων σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.

Η περιοχή «Πετρελαιαποθηκών» δε μπορεί να ιδωθεί αυτόνομα από εκπαιδευτικής άποψης και κάθε εκπαιδευτικός σχεδιασμός οφείλει να λάβει υπόψη ανάγκες και δεδομένα των γύρω περιοχών και κυρίως του γειτονικού οικισμού Δροσερού. Όσον αφορά τις εκπαιδευτικές ανάγκες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής, σημειώνουμε την επιτακτική ανάγκη όπως το 15ο και 20ο δημοτικά σχολεία του Δροσερού παύσουν να συστεγάζονται και να υπάρξουν 2 ξεχωριστά σχολικά κτήρια για τους μαθητές τους.

 Η ηλικία και η σχολική συμπεριφορά των μαθητών δημοτικού του Δροσερού, επιβάλλουν τη στέγαση των δημοτικών σχολείων (και ενδεχομένως νηπιαγωγείου) εντός του οικισμού του Δροσερού.

 Συνεπώς, δεν υφίσταται την παρούσα στιγμή (κατά την άποψή μας) ανάγκη για δημοτικό σχολείο στην περιοχή «Πετρελαιαποθηκών» (άλλωστε το 16ο δημοτικό που υπήρχε εκεί καταργήθηκε το 2013).

Όσον αφορά σε ανάγκες τις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή, εκτιμούμε ότι η στέγαση του 8ου Γυμνασίου Δροσερού σε κτήριο του ΟΑΕΔ δεν είναι εκπαιδευτικά κατάλληλη.

Θα ήμασταν θετικοί στην ανέγερση κτηρίου στην περιοχή «Πετρελαιαποθηκών» που θα στεγάζει Γυμνάσιο (και ενδεχομένως Λύκειο), καθότι η ηλικία των μαθητών του διευκολύνει την μετακίνηση εκτός οικισμού Δροσερού. Ταυτόχρονα, η θέση προς ανέγερση Γυμνασίου/Λυκείου στην περιοχή «Πετρελαιαποθηκών» θα πρέπει να εξυπηρετεί και τις ευρύτερες περιοχές της ανατολικής Παλιάς Πόλης (ανατολικά σιδηροδρομικής γραμμής) και γηπέδου Ασπίδος (βορείως ποταμού Κόσυνθου), με λήψη μέριμνας, παράλληλα, για την εξασφάλιση της ασφαλούς μετάβασης των μαθητών προς αυτό.

 Είμαστε στη διάθεσή σας για όποια περαιτέρω διευκρίνηση.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ, ΜΕ ΤΣΕΠΕΛΗ-«ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ» ΚΑΙ ....ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ «ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ»! ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ!!!

 Σύμφωνα λοιπόν με την δήλωση του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη στην προχθεσινή συνεδρίαση, μπορεί ο Μπαντίκος (σ.σ. Δηλαδή το Υπουργείο Παιδείας..), να έχει ΑΡΝΗΤΙΚΗ θέση....το ΥΠΕΞ όμως στηρίζει τον.....Δήμο Τσέπελη που θέλει να αγοράσει αυτό το οικόπεδο και λόγω του.... «κολλητού» εργολάβου που το....κατέχει στην συγκεκριμένη περιοχή!!!!

-Κύριε Δένδια, αληθεύουν αυτά που είπε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης και αντ’ αυτού επί των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Μανώλης Φανουράκης, πλείστες υποθέσεις του οποίου ήδη απασχολούν τους Εισαγγελείς αλλά και την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ;

Μα είναι δυνατόν;  Το ΥΠΕΞ να στηρίζει....Τσέπελη και όλη αυτήν την «παρέα» του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και του DEB;;;

Και να θέλει μάλιστα το ΥΠΕΞ και νέο σχολείο για τα....Κιμμέρια;

Τι «παιχνίδια» είναι αυτά;


 

Δεν υπάρχουν σχόλια