GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Στον αέρα” η ομάδα της Ξάνθης;

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα γύρω απο τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Ξάνθης κ. Bill Papas, ενώ και η κατάσταση στο εσωτερικό της ποδοσφαιρικής...


Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα γύρω απο τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Ξάνθης κ. Bill Papas, ενώ και η κατάσταση στο εσωτερικό της ποδοσφαιρικής Α.Ε. δεν είναι και η καλύτερη με καταγγελίες πρώην παιχτών να κάνουν λόγο για “εκβιασμούς”. ανθρώπων της ΠΑΕ.

Μέχρι σήμερα, ούτε για τα δημοσιεύματα της οικονομικής και νομικής κατάστασης του κου Papas εχει υπάρξει κάποια διάψευση, ούτε όμως και για τα δημοσιεύματα περι “εκβιασμών”.

Σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα “ΜΑΧΗΤΗΣ” της Ξάνθης, φέρει τον κ. Γιαμουρίδη, εκτελεστικό μέλος της διοικησης της Α.Ο. Ξάνθης, να εμπλέκεται και αυτός στις οικονομικές “εκκρεμότητες” του μεγαλομετόχου της ομάδας, καταλογίζοντάς του τα χρήματα που απαιτήθηκαν τόσο για την εξαγορά όσο και για την περσινή περίοδο.

Η κατάσταση φαίνεται – αν και η ομάδα προετοιμάζεται σε Βουλγαρικό προπονητικό κέντρο – να αποκτά διαστάσεις σκανδάλου, μιας και η σιωπή της ΠΑΕ εάν συνεχιστεί, σαφώς και θα χαρακτηριστεί “ένοχη”!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια