GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παραιτήθηκε από την θέση ειδικού συνεργάτη σε θέματα Τουρισμού του Δήμου Ξάνθης ο Κωνσταντίνος Τσεγγελίδης.

 

 


 Με μια γενναία και υπερήφανη ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ο Κώστας Τσεγγελίδης, ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Τσέπελη επί δυο χρόνια σε θέματα τουρισμού, αποκάλυψε ότι, "η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Ξάνθης που έχει πρόεδρο τον Δήμαρχο Τσέπελη, δεν συνεδρίασε ούτε μια φορά!!!!" Και παραιτήθηκε, για να μην επιβαρύνει τους δημότες!!!

*ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!!! Φρου φρού κι αρώματα, φωτογραφίες αγκαλιά με την υψηλόμισθη Γραμματέα του Δήμου Τσέπελη (σ.σ. Και απευθείας αναθέσεις στο λογιστικό της γραφείο...), στην οποία καταλήγουν οι "εισηγήσεις" και  των αρμοδίων υπηρεσιακών (!!)!  

 *Πληρωμένα ρεπορτάζ και το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ από έργο. Μόνο "'αγράμματες" δηλώσεις, ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, τσιφτετέλια, "πασάμ....Πασχάλη", τέλια και.....σάμπες στο Δροσερό!!! Και φυσικά λαμογιές για τις οποίες ήδη έχει μηνυθεί και καταγγελθεί και στους Εισαγγελείς της Επιτροπής Διαφάνειας!

Την παραίτησή του από την θέση του ειδικού συνεργάτη σε θέματα τουρισμού, κατέθεσε με αριθμό πρωτοκόλλου 19479/26/8/2021 ο Κώστας Τσεγγελίδης, γιος του πρώην Δημάρχου Σταυρούπολης, αποκαλύπτοντας ότι «επί 2 χρόνια Δημαρχίας Τσέπελη που είναι και ο....Πρόεδρος, η Επιτροπή Τουρισμού ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ούτε μια φορά!!!!»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ: Με αξιοπρέπεια, σεμνότητα και υπερηφάνεια, ο Κώστας Ι. Τσεγγελίδης παραιτήθηκε σήμερα, τονίζοντας ότι «δεν επιθυμεί να μισθοδοτείται και να επιβαρύνει περαιτέρω τους Δημότες της Ξάνθης, αφού «η θέση που κατείχε, υφίσταται μεν, είναι όμως άνευ αντικειμένου!!! Αφού απασχολούνταν με γραφειοκρατικά θέματα ήσσονος σημασίας!"

Και με πιο απλά λόγια, φαίνεται πως τελικά δεν είναι όλοι ίδιοι στην παράταξη Τσέπελη κι όσοι έχουν αξιοπρέπεια παραιτούνται από το να επιβαρύνουν τους δημότες της Ξάνθης!!!

(σ.σ. Περιττό να σας πω τι είπε στο κοινωνικό ιατρείο του Δροσερού με το που ανέλαβε η Φένια Τσαγκάλα στην πρώτη εμφάνισή της, αναζητώντας τον ....γιατρό υπεύθυνο Ιπποκράτη Καμαρίδη!!!)

Και το ρεζουμέ της είδησης; Δυο χρόνια Τσέπελη, φύκια για μεταξωτές....κορδέλες!!! Φωτογραφίες με την γραμματέα του Δήμου, παχιά «αγράμματα» λόγια, ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ρεπορτάζ, φόρμες εργασίας και.....το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!

Επί δυο χρόνια ούτε μια συνεδρίαση για την Τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Ξάνθης!!!!

Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ Ι. ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια