GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φτηνός λαϊκισμός, αντάξιος ενός δημάρχου-απόφοιτου δημοτικού! Φόρεσε την...φόρμα εργασίας για το...δημοτικό κολυμβητήριο!!

«ΣΑΛΤΑΝΑΚΙΑ», ΦΤΗΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ, ΨΕΜΑ   ΚΑΙ….32 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΕΠΕΛΗΣ! 


«ΣΑΛΤΑΝΑΚΙΑ», ΦΤΗΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ, ΨΕΜΑ 

ΚΑΙ….32 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΕΠΕΛΗΣ! 

32 χρόνια Τσέπελης, ο ίδιος και ο…ίδιος! «Πλουτίζει» από την Αυτοδιοίκηση και παράλληλα δημιουργεί μέσα από δεκάδες ρουσφέτια, τον προσωπικό του «στρατό» αλλά πάνω από όλα…

«Σαλτανάκια», φτηνός «λαϊκισμός –έβαλε φόρμα…εργασίας στο δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης για να δείξει ότι δήθεν «δούλευε» κι αυτός με το…λάστιχο και το κινητό (!) στα χέρια, για την γρήγορη…αποπεράτωσή του!!!

Κι από κάτω like κάποιων βολεμένων που όπως επεσήμανε μάλιστα σε έναν από αυτούς απλός πολίτης, «μπας και παίρνεις ληγμένα και δεν το έχες  πάρει…χαμπάρ;ι»!

Κι έχουμε λοιπόν και λέμε με απλά λόγια…

   1.Συμπληρώθηκαν ήδη δυο χρόνια Δήμαρχος Τσέπελης και το έργο του πλην των απευθείας αναθέσεών του, των φωτογραφιών και των νέων κουστουμιών του, είναι το…ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Και φυσικά καραμπινάτες παρανομίες…με μια περίεργη φυσικά «ανοχή» από τις Εισαγγελικές αρχές!!! 

-Σε ουκ ολίγες περιπτώσεις…όπως για παράδειγμα τα...μαϊμού ασθενοφόρα που κυκλοφορούσαν επί μήνες χωρίς πινακίδες, ή η...μετατροπή του Αμοιρίδειου σε...έκτακτη Νοσοκομειακή μονάδα με...100 ράντζα!!! Επαναλαμβάνω....Με την πλήρη ανοχή για να μην πω και κάλυψη τόσο των Εισαγγελέων όσο και της αστυνομίας! 

2.Προεκλογικά διατυμπάνιζε  ότι σε 6 μήνες θα έχει πανέτοιμο καλοκαιρινό κολυμβητήριο και σε ένα μήνα θα έχει ανοίξει το ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!! Ψέμα στο ψέμα…! Ούτε πέτρα δεν μπήκε, το δε υπόγειο πάρκινγκ παραμένει κλειστό κι ας "κουβάλησε" στη Ξάνθη ακόμη και την Κατερίνα Αλεξανδρίδου απο τις Σέρρες...

3.Κι όσο για το Δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης του οποίου ξεκίνησε η ανάπλαση επί Δημαρχόπουλου που έβγαλε και τις άδειες κλπ; Πέρασαν ήδη δυο χρόνια και πάμε για Νοέμβριο 2021 και αν…!

Κι όμως, όχι μόνο ο σημερινός Δήμαρχος δεν «κρύβεται», αλλά και…πανηγυρίζει με τα «παπαγαλάκια» του, για πράγματα που άλλος Δήμαρχος, θα τα είχε ήδη ολοκληρώσει από την πρώτη χρονιά!!!!

32 χρόνια ο ίδιος Τσέπελης…! Απο την εποχή που ο Θανάσης Ξυνίδης τον κατέγγελνε μαζί με τον Δημήτρη Μπένη και τον Παπαμαρκάκη για το ΦΥΣΙΣ ή για...τροφοδότες λογαριασμούς και...πλουτισμό μέχρι σήμερα που οι τότε "αντίπαλοι", μας προέκυψαν ... ενεργειακοί...."συνεργάτες"! 

(σ.σ. Και επί Λάκη Στυλιανίδη φορούσε τις φόρμες και...ανέβαινε στη σκεπή του παράνομου ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ...Αλλά τώρα είναι Δήμαρχος, όχι απλά ένας "αδελφούλης"...)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια