GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρήνος στη Μάνδρα για τον θάνατο των δυο νέων, σήμερα Κυριακή η κηδεία. Σοβαρή η κατάσταση και των δυο κοριτσιών

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε στις οικογένειες των δυο θυμάτων και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης εκφράζοντας την οδύνη του για ...


Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε στις οικογένειες των δυο θυμάτων και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης εκφράζοντας την οδύνη του για το χαμό τους. Θρήνος στη Μάνδρα αλλά και σε όλη την Ξάνθη  για τον θάνατο των δυο νέων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο την Πέμπτη το απόγευμα επιστρέφοντας από τις διακοπές τους. 

 Πρόκειται για έναν 25χρονο και έναν 22χρονο, δύο ιδιαίτερα αγαπητά παιδιά τα οποία έχασαν τόσο άδοξα τη ζωή τους, αφού όπως λένε οι πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 64χρονη ήταν αυτό που κυριολεκτικά έπεσε επάνω τους στο δρόμο της Ασπροβάλτας με αποτέλεσμα να γίνει το θανατηφόρο τροχαίο.

Από την άλλη πληροφορίες μας αναφέρουν οτι σοβαρή είναι η κατάσταση και των δυο κοριτσιών ηλικίας 21 και 23 ετών  από τη Ξάνθη που επέστρεφαν μαζί τους και νοσηλεύονται σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι η κηδεία των δυο νέων θα γίνει σήμερα Κυριακή στην Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Μάνδρα. Η πρώτη κηδεία του ενός νέου θα γίνει στις 12.το μεσημέρι και η άλλη το απόγευμα στις 5.30 η ώρα.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νεαρών εξέφρασε και ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης που δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη και την οδύνη του για τον άδικο χαμό τους.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας  απευθύνει έκκληση στους κατοίκους, αντί στεφάνων να συγκεντρώσουν χρήματα  και να φτιάξουν κάποιο έργο στη μνήμη των αδικοχαμένων νέων.

Αναλυτικά αναφέρει:
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα και το πένθος που νιώθουμε. Απευθύνουμε θερμή παράκληση σε οσους το επιθυμούν, αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε άμεσα να πραγματοποιηθεί κάποιο έργο στη μνήμη των παιδιών. Καλό ταξίδι παλικάρια μας.  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια