GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Ξάνθης (μέλος ΟΓΕ) εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους πυρόπληκτους με συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης!

  Η μεγάλη μάχη για τη διάσωση του περιβάλλοντος, των δασών και της πανίδας, της λαϊκής περιουσίας και της ανθρώπινης ζωής συνεχίζεται… Με ...

 


Η μεγάλη μάχη για τη διάσωση του περιβάλλοντος, των δασών και της πανίδας, της λαϊκής περιουσίας και της ανθρώπινης ζωής συνεχίζεται… Με αυταπάρνηση οι πυροσβέστες, οι εθελοντές και οι κάτοικοι των περιοχών που απειλούνται από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε δεκάδες περιοχές της χώρας δίνουν όλες τους τις δυνάμεις σ’ έναν τιτάνιο και άνισο αγώνα της τελευταίας στιγμής.Από τη μάχη αυτή ο σύλλογός μας, όπως και όλοι οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), δε θα μπορούσε να λείπει. Τώρα είναι η ώρα να ξεδιπλωθεί η οργανωμένη έκφραση της αλληλεγγύης μας στις πυρόπληκτες γυναίκες, στα παιδιά και στις οικογένειές τους, που δοκιμάζονται σκληρά.

Η αυριανή μέρα θα είναι μέρα διεκδίκησης και αγώνα για να στηριχτούν και να αποζημιωθούν στο ακέραιο για όλες τις καταστροφές και την απώλεια όσων με τον ιδρώτα τους έχτισαν οι οικογένειες που έμειναν ξαφνικά χωρίς σπίτι ή χωρίς δουλειά. Διαχρονικά, ωστόσο, οι κυβερνήσεις λογαριάζουν τις ανάγκες προστασίας και αποκατάστασης της λαϊκής περιουσίας, του φυσικού περιβάλλοντος με τη λογική του κόστους για το κράτος και του οφέλους για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Η σημερινή μέρα όμως είναι μέρα άμεσης και έμπρακτης αλληλεγγύης ώστε να μπορέσουν όλοι όσους έπληξε η πυρκαγιά, γυναίκες και άντρες, μαζί με τα παιδιά τους, να ξανασταθούν στα πόδια τους, να ξαναποκτήσουν το κουράγιο και την αισιοδοξία τους, να νικήσουν το φόβο τους για το αύριο, να μπουν ξανά στο συλλογικό αγώνα για δικαιώματα χωρίς εκπτώσεις, για καλύτερη ζωή.

Καλούμε τις συναγωνίστριές μας καθώς και όλο το λαό της Ξάνθης να συμβάλλουν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που έχει ξεκινήσει ο σύλλογοςΓυναικώνΞάνθης μαζί με την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης, ώστε να φτάσουν στους πυρόπληκτους τα απαραίτητα είδη, όσο το δυνατό γρηγορότερα.

ΑΜΕΣΑ συγκεντρώνουμε και παραδιδουμε: νερά, κράκερς, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής (π.χ. χαρτιά υγείας, οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες μιας χρήσης) κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια