GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δεκαπενταύγουστο το Πάσχα του καλοκαιριού

  Μέσα στις δυσκολίες των ημερών, φωτεινή ακτίδα ελπίδας, η τιμή στην Παναγιά, την μητέρα όλων μας.

 


Μέσα στις δυσκολίες των ημερών, φωτεινή ακτίδα ελπίδας, η τιμή στην Παναγιά, την μητέρα όλων μας.

Η κοίμηση Της, ένα γεγονός επιμνημόσυνο μετατρέπεται σε αναστάσιμο μήνυμα, ελπίδα ζωής αιωνίου, την Κοίμηση Της ακολουθεί η ανάσταση  και η ανάληψη Της,  ένα χαρμόσυνο γεγονός αφού η Παναγία «μετέστη προς την ζωήν».

Στην ταραγμένη εποχή μας πόση ανάγκη έχουμε να ακούσουμε για μια ακόμη φορά τον υμνωδό  και να προφέρουμε όλοι  μαζί «Υπεραγία Θεοτόκε, δόξα των αγγέλων, μάνα του κόσμου, των θλιβομένων η χαρά».  Να ζητήσουμε παρηγοριά, βοήθεια, στήριξη, καθοδήγηση  από Αυτήν που γνώρισε καλύτερα από  όλους μας τον πόνο της απώλειας, την μοναξιά, την αδικία, την απόρριψη αλλά και Αυτήν που επίσης  γνωρίζει την χαρά, την ανάπαυση, την προστασία και τις ευλογίες από την Θεία Χάρη.

Πρόσωπο ξεχωριστό για όλους μας, η πύλη της Σωτηρίας μας, ελπίδα και προστασία μας η Παναγία μας και η μεγάλη γιορτή της Κοίμησης Της, το Δεκαπενταύγουστο, γίνεται το Πάσχα του Καλοκαιριού.

Με την ευχή να τιμήσουμε και φέτος  Την Παναγία Μητέρα μας, τη στοργική μάνα, που δεν σταματά να φροντίζει για όλους μας και όλο αγάπη, αυτή που γέννησε τον Χριστό την ίδια την αγάπη, ακούει τις προσευχές μας  και τρέχει για βοήθεια μεσιτεύοντας στον Υιό Της για μας,

Καλή Παναγιά σε όλους μας!!!

Ανδρέου Γεωργία

Δεν υπάρχουν σχόλια