GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί σε Κρήτη & Έβρο – Έρχεται «καυτό» φθινόπωρο!

Η Τουρκία συνεχίζει τις επιθετικές ενέργειες χαμηλής έντασης και προκλήσεις σε όλα τα μέτωπα και όπως όλα δείχνουν έρχεται ένα ιδιαίτερα ταρ...

Η Τουρκία συνεχίζει τις επιθετικές ενέργειες χαμηλής έντασης και προκλήσεις σε όλα τα μέτωπα και όπως όλα δείχνουν έρχεται ένα ιδιαίτερα ταραχώδες φθινόπωρο, όταν και θα λήξει η προσωρινή τουριστική «εκεχειρία» (την οποία φυσικά τηρεί απόλυτα μόνο η Ελλάδα).

Συγκεκριμένα τουρκικά αεροσκάφη KINGAIR 350 που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της BANDIRMA, σαρώνουν όπως φαίνεται στον χάρτη τα Στενά αλλά και την περιοχή του Έβρου. Αυτού του τύπου αεροσκάφη χρησιμοποιεί η τουρκική μυστική υπηρεσία MIT.

Παράλληλα εντός της ελληνικής ΑΟΖ Νότια της Κρήτης, οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν με παράνομες NAVTEX, όπως η παρακάτω, η οποία υποτίθεται ότι «ακυρώνει» ελληνική NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά στην περιοχή.
 

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες η Τουρκία έστειλε δύο φρεγάτες νότια της Κρήτης για παράνομη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης με την Ελλάδα να μην αντιδρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια